ÜNLÜ ŞARKICI HAKKINDA ACI GERÇEK!

ÜNLÜ ŞARKICI HAKKINDA ACI GERÇEK! 27 Eylül 2019 - 14:29 | Güncelleme:

Ertem Şener'in sunduğu programa konuk olan şarkıcı Fatih Bulut, askerdeyken babasının ölüm haberini aldıktan sonra sürekli elleriyle oynamaya başladığını ve yüzde 40 işitme kaybının olduğunu söyledi.

Çok Sevdim Yalan Oldu isimli şarkısıyla kısa sürede fenomen olan ve bir şarkısıyla 86 milyon dinlenmeye ulaşan Fatih Bulut, katıldığı canlı yayında bir hastalık yüzünden yüzde 40 işitme kaybının olduğunu söyledi.

Önceki gün Ertem Şener'in BiPlay TV'deki programına konuk olan Fatih Bulut, "2 yaşındayken geçirdiğim bir hastalık nedeniyle yüzde 40 işitme kaybım var. Nota da bilmem, notasız okurum şarkıları. Yakında 4 yeni şarkım çıkacak. Sevenlerim yine buna benzer bir eser istiyor, o da hazır; adı 'Sultan Süleyman' olacak."

Fatih Bulut, sunucu Ertem Şener'n 'Hep bir hareket halindesin bunun bir sebebi mi var?' sorusuna "Benim kulağımda akıntı olmuş. Yüzde 40 işitme kaybım var. Kulak akıntım olduğunda toplum içine giremezdim. Birde askerde babamın ölüm haberini alınca şoka girdim. Tugayda telefon kulübeleri falan vardı onları parçaladım. Oradan kaldı ben de. Mesela bu konu açıldığında kulaklarıma uğultu geliyor. Cenaze falan olduğunda ben duramıyorum. Babamın cenazesini görseydim belki de kalmayacaktı. " cevabını verdi.

Şarkının İrem Sak'ın yaptığı paylaşımla patladığını hatırlatan Fatih Bulut, sürpriz bir işbirliğinden de söz etti: "Kendisiyle sanal alemde bir ön görüşmemiz oldu, ikinci klipte oynaması için teklifte bulunduk."