ÜNLÜ MODELİN SEVGİLİSİNE KURDUĞU TUZAK ŞOK ETTİ!

ÜNLÜ MODELİN SEVGİLİSİNE KURDUĞU TUZAK ŞOK ETTİ! 29 Eylül 2019 - 15:13 | Güncelleme:

Ünlü model Mayka Kukucova'nın milyarder sevgilisi Andrew Bush'u kıskançlık nedeniyle öldürdüğü ortaya çıktı. Ayrıca modelin sevgilisini üç gün önceden takip edip, yatak odasında pusuya yattığı detayı da tüyler ürpertti.

Slovak sevgilisi Spor giyim modeli Mayka Kukucova tarafından öldürülen milyarder işadamı ingiliz Andrew Bush cinayeti ile ilgili yapılan soruşturma sonrası, Andrew'in eski sevgilisi tarafından kıskançlık nedeni ile öldürdüğü ortaya çıktı.

48 yaşında olan Andrew,Mayka ile ilişkisini bitirdikten sonra yeni kız arkadaşıMaria Korotaeva ile İspanyadaki evine özel jetle gitti. Andrew'in yeni kız arkadaşı Mayka'yı yatakta görünce Andrew'e söyledi. Andrew, Maira'ya arabaya geri binmesini söyleyip Mayka'ya evden çıkmasını söyledi. Mayka, evden çıkmayı kabul etmeyince Andrew polis aradı.

Çift arasında tartışma çıktı. Arabada bekleyen Maria, evden üç el silah sesi geldiğini duyunca içeri koştu. Andrew'i kanlar içinde buldu.

2016 yılında tutuklanan ve 15 yıl hapis cezası aldıktan sonra cezası 13 yıla indirilen Mayka'nın cinayetten üç gün önce Andrew'i gizli bir şekilde izlediğini ve cinayet için yatak odasında pusuda beklediği belirtildi.