“BİLDİĞİM KADARIYLA  ALDATILMADIM!”

“BİLDİĞİM KADARIYLA ALDATILMADIM!” 12 Ekim 2019 - 16:20 | Güncelleme:

Ezgi Eyüboğlu’ndan iddialara yanıt! Hakan Gence'ye konuşan Eyüboğlu, 'Hiç aldatıldınız mı?' sorusu üzerine "Hayır, bildiğim kadarıyla aldatılmadım." yanıtını verdi.

Birlikte rol aldıları 'Ulan İstanbul' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başlayan Ezgi Eyüboğlu ile Kaan Yıldırım, 2014 yılında nikah masasına oturmuştu. Çift, geçtiğimiz Haziran'da şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşandı.

AŞK İDDİALARINI YALANLADILAR

Yıldırım, yollarını ayırdıktan kısa bir süre sonra oyuncu Demet Özdemir ile samimi şekilde görüntülenmişti. Konu hakkında açıklama yapan ikili, aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı.

Hakan Gence'ye konuşan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, samimi açıklamalar yaptı.

"BİLDİĞİM KADARIYLA ALDATILMADIM"

Şimdilerde FOX TV'de yayınlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide rol alan Eyüboğlu, rolü için "Nil, eski eşi Berk'le 10 yıl önce ayrılmış çünkü aldatılmış. 10 yıl sonra Berk birdenbire Nil'in kapısına geliyor ve onu geri kazanmaya çalışıyor." dedi. Dizide aldatılan kadını oynayan oyuncu 'Siz hiç hayatta aldattınız ya da aldatıldınız mı?' sorusu üzerine ise "Hayır, bildiğim kadarıyla aldatılmadım." cevabını verdi.

"BİRBİRİMİZE GÜZEL ŞEKİLDE VEDA ETTİK"

Oyuncu, evliliğinin ihanet yüzünden bittiği yönündeki iddialar için de "Yazılanların hiçbiri doğru değil. Bu ayrılığın arkasında dramatik bir hikaye yok. Birbirimize güzel bir şekilde veda ettik" dedi.