AHMET AĞAOĞLU:  “OYUNCULARIN  BİZE BORCU VAR!”

AHMET AĞAOĞLU: “OYUNCULARIN BİZE BORCU VAR!” 25 Ekim 2019 - 14:02 | Güncelleme:

Ahmet Ağaoğlu'dan Tahminim Pekmez'e çarpıcı açıklamalar! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şampiyonluk hedefi ve kulübün mali yapısıyla ilgili konuştu.

Bordo-Mavili Kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye’nin en renkli televizyon programlarından olan Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın UçanKuş TV ekranlarında hazırlayıp sunduğu ‘Tahminim Pekmez’e özel açıklamalarda bulundu.

Camia olarak sürdürülebilir başarının peşinde olduklarının altını çizen Başkan Ağaoğlu, ‘‘Henüz başarı kazanmış değiliz. Geldiğimiz zaman bir söz kullanmıştım. Sürdürülebilir bir başarı için 4-5 yıla ihtiyaç var demiştim. Ekonomik anlamda 1.5 yıl içeresinde çok önemli adımlar attık atmaya da devam ediyoruz. Kurduğumuz kadroya bakıldığı zaman giderleri yarı yarıya azaltışmış, Trabzon’un ilklerini iyi bilen ve bu inanç doğrultunda mücadele eden bir takıma ve teknik heyete sahibiz. Ayaklarımız yere basıyor, şampiyonluğu konuşarak ilerlemek istemiyoruz ama o gün de elbet gelecek’’ ifadelerini kullandı.

“6-7 AY GERİDEN GELİYORDUK”

Göreve başladıkları 1.5 yıl içerisinde bozuk olan ekonomik yapıya titizlikle yaklaştıklarını kaydeden Ağaoğlu, ‘‘Başarıdan bahsedebilmenin en önemli yolu ekonomik yapıyı istikrara kavuşturmaktır. Bu doğrultu da çok çalışıyoruz. Oyuncularımızın maaşları 6-7 ay geriden hesaplarına yatarken şimdi her ayın sonunda ödemeleri düzenli olarak yapabilir duruma geldik. Hatta bazı oyuncularımız, forma ya da loca aldıkları için bize borçlu durumdalar. İşin tabii ki esprisi bu ama bu konuma gelebilmek çok çok önemsediğimiz bir konuydu ve de aynı istikrarlı bir biçimde yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.