PLAN YAPMADAN OKUYUN!

PLAN YAPMADAN OKUYUN! 27 Ekim 2019 - 18:56 | Güncelleme:

UçanKuş TV’nin Top Mekan listesi yenilendi!

MEKANLAR


1- GALVİN

Yemek yemenin zevke dönüştüğü İtalyan restoranı Galvin Ristorante…

Nişantaşı’ndaki tarihi Maçka Palas’ta açıldığı ilk günden itibaren İstanbul’un en popüler ve en iddialı mekânı haline gelen Galvin Ristorante şehrin en iddialı İtalyan restoranı olarak misafirlerini ağırlıyor.

Tayfun Topal’ın sihirli dokunuşuyla birlikte İstanbul’un gözde adreslerinden biri oldu Galvin…

Heykelleri, zeminde kullanılan mermerleri, özel tasarım avize ve lambaları, İtalya’dan gelen özel çalışma lambri süslemeler ve sütunlarıyla dekorasyonda sanatı besleyen öğelere yer veren Galvin Ristorante size İstanbul’da olduğunuzu unutturacak.

Galvin Ristorante’nin ‘şehrin en iyi İtalyan restoranı’ iddiasının dekorasyonundan kaynaklandığını düşünürseniz yanılırsınız. Çünkü Galvin Ristorante, mönüsüyle de bu iddiasını sürdürüyor.


2-PARLE

Yaz bitti, Parle sezonu başladı…

Parle, merkezi konumu ve Akdeniz lezzetleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Yemek kültürüne önem verenlerdenseniz, yemeğin bir kültür olduğunu düşünüyorsanız ve ambiyans da önemliyse Parle tam size göre…

Sofistike dekorasyonuyla da dikkat çeken Parle, İstanbul’da çalışanlar için öğle arası kısa mola vermenin tam bahanesi diyebiliriz.


3-PARK ŞAMDAN RİXOS

Park Şamdan, Türk ve dünya mutfaklarından oluşan zengin ve leziz menüsünü Pera’nın tarihi dokusu ve büyüleyici manzarasıyla sunuyor.

Rixos Pera İstanbul’un terasında yer alan restoran, şehrin coşkusunu, dinamizmini ve zengin kültürünü öğlen ve akşam yemeklerinde gözler önüne seriyor.

İncelikli bir konfor ve lüks anlayışıyla hizmet veren Park Şamdan, eşsiz konumu ile özel yaşam alanınız olacak.

 

4-NİŞANTAŞI 22

Nişantaşı, geçmişten bugüne çıkardığı kendine has mekanları ile sosyal hayatın en önemli bölgelerinden olmuştur.

Karakteristiği gereği “İş çıkışı barı” mefhumunun, Bebek semti ile beraber en iyi uygulandığı bölgelerdendir.

Nişantaşı 22, caddenin kaldırımına yayılmış dış oturma alanı, iç kısımdaki orijinal açık barı ve şık brasserie dekorasyonu ile günün tamamına yayılan bir mekân olarak tasarlanmış.


5-ESNAF - MASLAK 1453

İstanbul’da eğlencenin kalbi Maslak 1453’te yer alan Esnaf’ta atıyor.

Eğlenceli, samimi ve lezzetli bir yemek için Alaçatı’nın kalbi olan o ince uzun sokakta bulunan Esnaf' şehre çok farklı bir hava kattı.