HAVUZDA CİNSEL İLİŞKİ SKANDALINDA BOMBA GELİŞME!

Malezya Kralı 5. Muhammed ve Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın evliliği, Rus güzelin havuzdaki cinsel ilişki görüntülerinin yayınlanmasının ardından sona ermişti. Karısını doğum yaptıktan hemen sonra terk eden Malezya Kralı, skandalın ardından ilk kez konuştu.

6.11.2019 17:01:59

Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed ve Rus güzellik kraliçesi Oksana Voevodina'nın boşanması, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Rus güzel Oksana Voevodina'nın, evlenmeden birkaç hafta önce TNT'de yayınlanan bir reality şova, Ksenia-Nikol kimliğiyle katıldığı iddiası ortalığı karıştırmış, üstelik Elisey Polischuk isimli yarışmacıyla havuzda cinsel ilişkiye girdiği görüntüler yayınlanmıştı.

Görüntülerin ardından Malezya Kralı Sultan 5. Muhammed, uğruna tahttan vazgeçtiği Rus güzeli, doğum yaptıktan hemen sonra boşamış, genç kadın bebeğiyle Moskova'ya yerleşmek zorunda kalmıştı.

Tüm bu olayların üstüne bir de bebeğin babasının Malezya Kralı olmadığı, bir başkasından olduğu öne sürülmüştü.

Skandalın ardından sessizliğini koruyan Rus güzel, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla kendini savunmuş, ''Ben anneliğimin her dakikası için şükrediyorum ve bebeğimle geçirdiğim anların keyfini çıkarıyorum, ancak oğlumun babası, Leon doğduğu günden beri tüm bunları kaçırıyor ve kendini bilinçli olarak mahrum bırakıyor. Çok acı. Biliyorum ki herkes bize ne olduğunu bilmek istiyor. Önceleri hikayemi anlatmak için hazır değildim. Belki sizlere doğruyu söylersem kendimi daha iyi hissedebilirim ama kimseyi üzmek istemiyorum. Çünkü söyleyeceklerim acı olur." demişti.

Eski karısının kendisini karalayan açıklamalarına rağmen suskunluğunu koruyan Malezya Kralı, bir saray çalışanı aracılığıyla ilk kez konuştu.

Malezya Kralı 5. Muhammed, eski karısı Oksana Voevodina'nın açıklamalarını yalanladı.

Oksana Voevodina'nın 5 aylık oğlunun kendisinden olduğunu kanıtlayacak bir delil sunmadığı ve çocuğun herhangi bir Asyalı erkekten olabileceğini iddia etti.

5. Muhammed, karısının hamilelik haberlerini aldığında sevinçten havalara uçtuğu haberlerini ise 'safsata' olarak değerlendirdi.

Miss Moscow 2015 güzeli, Malezya Kralı uğruna Müslüman olmuştu.

DİĞER HABERLER