ŞOK! MAĞAZANIN ORTASINDA TUVALETİNİ YAPTI!

ŞOK! MAĞAZANIN ORTASINDA TUVALETİNİ YAPTI! 18 Kasım 2019 - 15:46 | Güncelleme:

Ünlü bir teknoloji marketinin Almanya'daki şubesinde iğrenç bir olay yaşandı. İsmi belli olmayan kadın, oyun konsollarının olduğu alana giderek tuvaletini yaptı. O görüntü sosyal medyada büyük tepki çekti.

Türkiye’de de çok sayıda şubesi bulunan teknoloji zincirinin Almanya’daki bir şubesinde çekilen görüntülerin ortaya çıkması büyük tepki çekti.

Görüntülerde sarışın bir kadın oyun konsollarının bulunduğu bölüme doğru gidiyor ve önce etrafına baktıktan sonra yere eğiliyor. Yerde oturduğu sırada külotlu çorabını çıkaran kadın daha sonra oyun konsollarının olduğu bölümde idrarını yapıyor.

Etrafta kendisin gören birilerinin olup olmadığına bakan kadın daha sonra toparlanarak ayağa kalkıyor ve gidiyor.

Reddit’te paylaşılan görüntülerin ardından birçok sosyal medya kullanıcısı, “Bu kadının yaptığı komik ya da seksi değil, bu tamamen iğrençlik” yorumunu yaparken diğer kullanıcılar da, “Bu yaptığı resmen suç, tutuklanmalı” ifadesini kullandı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise kadının rakip markanın oyun konsolunu kullandığını öne sürerken teknoloji zincirinin yetkilileri henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.