13 YAŞINDA HAMİLE KALAN ÇOCUĞUN ACI SONU!

13 YAŞINDA HAMİLE KALAN ÇOCUĞUN ACI SONU! 19 Kasım 2019 - 16:57 | Güncelleme:

Tayland'da 6 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki kız çocuğu, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımlarının ardından canına kıydı. 13 yaşındaki kız, 6 erkek tarafından kaçırılıp esir tutulduktan sonra korkunç şekilde intihar etti.

Küçük kızın intihar etmeden yaklaşık bir ay önce hamile olduğunu öğrendiği ve bunalıma girdiği belirtildi. Psikolojik olarak çökmüş haldeyken 6 kişilik bir çete tarafından kaçırılan kız, sapıkların tecavüzüne uğradı.

Tecavüz olayından 4 gün sonra tamamen psikolojisi bozulan kız, Facebook hesabından art arda paylaşımlar yaptıktan sonra bir apartmanın çatısından atlayarak yaşamına son verdi.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Tayland polisi, adını Pinkie olduğunu açıkladığı kıza tecavüz edenleri yakalamak için operasyon başlattı. Çeşitli adreslere yapılan baskınlar sonucu çok sayıda erkek gözaltına alındı. Genç kızın annesi, 11 Kasım'da kızlarının kaçırıldığını ve polise haber verdiklerini ifade ederek çocuğunun hamile olduğunu bilmediğini söyledi.

VEDA MESAJI YAYINLADI

Annesi, acımasız saldırı sonrası kızının büyük acılar yaşadığını sözlerine ekledi. Pinkie intihar öncesinde, Facebook sayfasında "Gitmek üzereyim...", "Eğer hamile olmasaydım, çok uzun zaman önce giderdim..." diye yazdı. Genç kız, binanın çatısından kendisini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi.