OKTAY KAYNARCA VE MEHMET ASLANTUĞ’DAN MANİDAR SÖZLER!

OKTAY KAYNARCA VE MEHMET ASLANTUĞ’DAN MANİDAR SÖZLER! 21 Kasım 2019 - 11:31 | Güncelleme:

9. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin ödül töreni, önceki akşam Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tören öncesi bir arada görüntülenen Oktay Kaynarca ve Mehmet Aslantuğ film festivalinin öneminden bahsetti!

Sinema dünyasının ünlü isimleri ve davetliler, Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki tören öncesinde kırmızı halıda yürüyerek, basın mensuplarına poz verdi.

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca festivalle ilgili, “Bizim için çok değerli bir organizasyon elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Geçen senelerde de vermeye çalıştık. Bu sene de sevdiğimiz dostlarımızla burada olmayı seçtik. Çok değerli bir üstadımızı kaybetmiş olmamıza rağmen burada olmamız buraya ne kadar değer verdiğimizin göstergesidir. Birazdan onu da yad edeceğiz” dedi.

Mehmet Aslantuğ ise, “Festivallerin geleneği çok önemlidir. Anadolu’da film ve tiyatro festivallerinin yaygınlaşması bir ülkenin uygarlığına işaret eder. Bütün sanatçılara düşen görev festivalde birlikte olmaktır. Çok kıymetli bir şey…” dedi.