DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!

DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY! 2 Aralık 2019 - 22:49 | Güncelleme:

Adana’da 30 yaşındaki Yakup Erdem konuşmaya gitti eski kız arkadaşını tabanca ile öldürdükten sonra intihar etti.Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin içerisinde iki cesetle karşılaştı.

Adana’da ayrıldığı sevgilisi ile konuşmaya giden Yakup Erdem (29) önce eski kız arkadaşı Leyla Boynukısa’yı tabanca ile vurarak öldürdü ardından intihar etti.

Olay, saat 19.30 sıralarında Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi 58167 sokakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 30 yaşındaki Leyla Boynukısa ablasının evinde oturduğu sırada, eski erkek arkadaşı Yakup Erdem konuşmak için geldi. Erdem Boynukısa’nın bulunduğu evin içerisinde girdi. Ardından Erdem, Boynukısa’yı tabanca ile vurarak öldürdü. Sonra kendini tabancayla vurarak intihar etti. Silah sesleri duyan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri evin içerisine girdiğinde Boynukısa ile Erdem’in cesetleri ile karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Boynukısa ile Erdem cesedi otopsisi yapılmak Adan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.