GÜNÜN HABERLERİ!

GÜNÜN HABERLERİ! 5 Aralık 2019 - 14:37 | Güncelleme:

Günün haberleri! Haberden, Sosyal Yaşam’a Spor’dan Kültür Sanat’a güncel haberlere buradan ulaşabilirsiniz…

İSTANBUL'DA TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ!

Gelen bir son dakika haberine göre, İstanbul Esenler Otogar Viyadüğü'nde meydana gelen araç arızası nedeni ile ulaşım iki şerit üzerinden sağlanırken, trafik yer yer durma noktasına geldi.

5 ÇOCUK BABASI, BOŞ ARAZİDE ÖLÜ BULUNDU

İzmir'in Balçova ilçesindeki boş arazide, hafif ticari aracın yanında, evli ve 5 çocuk sahibi Ufuk Hasdikici'nin (44) cansız bedeni bulundu.

RUSYA'DA SON DURUM!

Ülkede son bir günde ölü sayısı 123 artarak 17 bin 299’a, iyileşen sayısı 6 bin 318 artarak 815 bin 705’e yükseldi.

ÜNLÜLER ORMAN YANGINLARI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Türkiye’de her yıl yüzde 90’ı insan kaynaklı olan 2000’in üstünde orman yangını yaşanıyor. Orman Genel Müdürlüğü’nün 31 Ağustos’a kadar olan verilerinde 2020 başından bu yana çıkan 2 bin 114 orman yangınında 6 bin 685 hektarlık alan zarar gördü.

İSKELETİNİN TAMAMI BULUNMUŞTU

İngiltere'de iskeletinin tamamına yakını bulunan ilk dinozor üzerindeki çalışmalar 150 yılın ardından sonlandı.

EVLİ KADINI TAKİP ETTİĞİ SIRADA YAKALANIP DARP EDİLDİ

Adana’da evli bir kadını cep telefonuyla mesaj atarak taciz ettiği öne sürülen kişi, kadını takip ettiği sırada kadının kocası ve mahalli tarafından yakalanıp darp edildi. Tacizci polis tarafından gözaltına alındı.

45 KİLO VEREN ŞARKICIDAN BİKİNİLİ POZ

45 kilo veren ve her fotoğrafında daha da zayıfladığı görülen ünlü şarkıcı Adele, ilk kez bikinili fotoğrafını paylaştı.

"BEN DE ONUN ÇOCUKLARINI ÖLDÜRECEĞİM"

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde evlerinde çıkan yangında cesedi bulunan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın öldürülmesinin ardından 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında bulunan anne Gülüzar Amanet cezaevine gönderildiği sırada, "Ben de onun çocuklarını öldüreceğim" diye bağırdı.