JETIX ÇOCUK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU!.. AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ÜNLÜ SANATÇILARIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN TÖRENDE YILIN SPORCUSU SEÇİLEN İLHAN MANSIZ ÖDÜLÜNÜ GENÇ ASSOLİST PETEK DİNÇÖZ’DEN ALDI!..

18.03.2008 20:49:01

Minikler bu yıl da en sevdikleri yıldızları seçti. ERA Medya tarafından Akatlar Kültür Merkezi’nde 18 Mart’ta düzenlenen Jetix Çocuk Ödülleri Töreni, müzik, spor ve TV dünyasından ünlüleri bir araya getirdi.

Jetix Çocuk Ödülleri her yıl, çocuk televizyonu Jetix tarafından dünya çapında bir proje olarak düzenleniyor. Avrupa''nın pek çok ülkesinde gerçekleştirilen ödül töreninin Türkiye ayağı bu yıl 3’üncü kez çocuklarla buluştu.

Oylamaya katılan 10 şanslı çocuk Jetix Çocuk Ödülleri Türkiye Ödül Töreni’ne davetiye kazanırken oylamaya katılan Cemre Delen de ailesi ile birlikte gideceği unutulmaz bir Barcelona seyahati kazandı.

Akatlar Kültür Merkezi’nde ünlü sanatçıların katılımıyla gerçekleşen törende yılın sporcusu seçilen İlhan Mansız ödülünü genç assolist Petek Dinçöz’den aldı. Mansız, Dinçöz’le karşılıklı top sektirmeyi de ihmal etmedi.
















































































































İŞTE TÖRENDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLEN İSİMLER;

· MÜZİK

En sevilen müzik grubu: Hepsi

En sevilen kadın şarkıcı: Demet Akalın

En sevilen erkek şarkıcı: Kenan Doğulu

· SPOR

En sevilen sporcu: İlhan Mansız

· FİLM / TV

En sevilen TV dizisi: Selena

En sevilen aktör: Cem Yılmaz

En sevilen aktris: Sinem Kobal

· DÜNDEN BUGÜNE ONUR ÖDÜLÜ

Cüneyt Arkın

DİĞER HABERLER