ERDOĞAN İLE PUTİN BİR ARAYA GELECEK

ERDOĞAN İLE PUTİN BİR ARAYA GELECEK 19 Ocak 2020 - 15:02 | Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya konusunda gerçekleştirilecek Zirve’ye katılmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmeler kapsamında saat 15.00'te Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in daveti üzerine Libya konusunda gerçekleştirilecek Zirve’ye katılmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e geldi.

Zirve’de, Libya’da önümüzdeki dönemde barış ve istikrarın süratle tesisi amacıyla atılması gereken adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulması ve bu yönde somut kararlar alınması öngörülüyor.

Berlin Konferansı'na katılacak olan Erdoğan, liderlerle ikili görüşmeler de gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüşmesi saat 15.00'te başlayacak.

Erdoğan’a Berlin temaslarında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ile Türkiye'nin Libya Özel Temsilcisi ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler eşlik ediyor.

ERDOĞAN'I, BERLİN’DE OTELİN ÖNÜNDE TÜRK VATANDAŞLARI KARŞILADI

Libya konulu uluslararası konferansa katılmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalacağı otelin önünde Türk vatandaşları tarafından karşılandı. Vatandaşlar, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.