SEFİRİN KIZI 5.BÖLÜM İZLE SEFİRİN KIZI 5.BÖLÜM FRAGMAN İZLE

SEFİRİN KIZI 5.BÖLÜM İZLE SEFİRİN KIZI 5.BÖLÜM FRAGMAN İZLE 19 Ocak 2020 - 21:35 | Güncelleme:

Sefirin Kızı izle Star tv ekranlarında her pazartesi ekrana gelen ve başrollerini Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisi kısa zamanda büyük ilgi gördü. Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 5. bölüm fragmanı ve 5.bölüm yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da TT listesine girmeyi başardı. Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? merak ediliyor. İşte yanıtı..

Sefirin Kızı izle Star tv ekranlarında her pazartesi ekrana gelen ve başrollerini Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisi kısa zamanda büyük ilgi gördü. Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 5. bölüm fragmanı ve 5.bölüm  yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da TT listesine girmeyi başardı. Sefirin Kızı yeni bölüm ne zaman, hangi gün? merak ediliyor. İşte yanıtı..


SEFİRİN KIZI 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

 

Ekranların yeni dizisi Sefirin Kızı Pazartesi günleri yayınlanıyor. Dizi 5. bölüm ile 20 Ocak'ta ekranlara gelecek.

 

SEFİRİN KIZI 5. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ




SEFİRİN KIZI 4. BÖLÜM ÖZETİ

 

Sancar’ın Menekşe’yle eve gittiğini öğrenen Nare, bir zamanlar nikah defterleri olan zeytin ağacından siler destanı. Bundan sonra Sancar’ın Nare’si yoktur, sadece Nare vardır.

Nare artık sadece kızının annesi olacak, Sancar’la ortak kızları dışındaki her türlü bağı reddedecek, yalan bir destanı yaşamak yerine kızıyla masal gibi bir hayat kuracaktır.

 

Ama Nare’nin önünde büyük bir engel vardır. Çalışmasını da, ev tutmasını da istemeyen, ona bakacağını söyleyen Sancar. Nare Sancar’a meydan okurken, bu savaşta Gediz’den yardım ister. Nare’nin yaralarının ne kadar derin olduğunu öğrendiğinde Gediz’i zor bir seçim beklemektedir. Sadıcının yanında mı olacaktır, karşısına mı çıkacaktır? Dostlukları, bu fırtınadan sağ kurtulabilecek midir?



SEFİRİN KIZI KONUSU

 

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar, daha çocuk yaştayken Bodrum’a tatile gelen bir büyükelçinin kızı olan Nare’ye sevdalanır.

 

Bu iki zıt çocuk, birbirlerini çok severler, sevdaları için yıllarca mücadele ederler. Sonunda kız oğlana kaçar ama tam kavuştukları gece Nare birden ortadan kaybolur. Bir daha onu gören olmaz.

 

Kimi der denize düştü öldü, kimi der sefir kızı ya Avrupa’ya kaçtı. Bir aşık da onlara türkü yakar, der ki sefirin kızı alaca kuş oldu uçtu. Böylece Nare ve Sancar’ın mutsuz hikayesi bir destana dönüşür.

 

Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkıverir. Üstelik bu düğün, Sancar’ın düğünüdür ve ona kızını getirmiştir.

 

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM

 

Gediz’le Sancar’ın ayrılması sadece bu iki kafadarı etkilemez. Nesillerdir omuz omuza yazılan ortak tarih son bulmuştur çünkü. Yakında yapılacak Yörük Toyu’nda dedelerden adet olduğu üzere karşı karşıya zeybek oynamalarını isteyen gaziler de, yörükler de onlara kızgındır.

 

Aileler de malların paylaşılması derdine düşünce işler iyice karışır.

 

Nare ise, iş hayatının olaylı ilk gününde defterine yeni amacını yazar: “Bu kalın kafalı sadıçları birleştir.” Onun yüzünden ayrılan sadıçları tekrar birleştirmenin bir yolunu bulacak, Sancar’ın “deprem” diye tanımladığı varlığının yarattığı enkazın altından ikisini de kurtaracaktır.

 

Ancak Sancar’ın annesi Nare’yi, Nare’nin babası ise Sancar’ı çok daha büyük bir enkazın altında bırakmaya çalışırken, Nare’nin işi kolay değildir. Herkesle tek bir amaç için savaşması gerekecektir; bu iki inatçı zeybeğin tekrar aynı toprağa diz vurmasını sağlamak.

 

Yayın Günü: 20 Ocak Pazartesi

Yayın Saati: 20.00