BAKİREYİM DEDİĞİ İÇİN BİN PİŞMAN!

BAKİREYİM DEDİĞİ İÇİN BİN PİŞMAN! 25 Ocak 2020 - 22:56 | Güncelleme:

2012 yılında bakire olduğunu açıklayan Amerikalı atlet Lolo Jones, geçtiğimiz gün konuk olduğu ünlü komedyen Kevin Hart'a bu itirafı yaptığı için bin pişman olduğunu, erkeklerin ondan kaçtığını söyledi.

Amerikalı ünlü atlet Lolo Jones, yıllar önce bekaretiyle ilgili yaptığı itirafla adından söz ettirmişti.

2012 yılında yaptığı açıklamada Jones, bakire olduğunu ve evlenene kadar da bu şekilde kalacağını söylemiş ve kamuoyunu şaşırtmıştı.

Konuyla ilgili olarak Jones, yıllar sonra başka itiraflarda bulundu. Ünlü komedyen Kevin Hart'ın programına katılan Jones, bekaretini koruduğunu açıkladığı için pişman olduğunu dile getirdi.

Evlenmek zorunda hissedip, cinsel ilişkiden kaçıyorlar!

Lolo Jones, erkeklerin bakire olduğu için kendisinden uzaklaştıklarını hatta kaçtığını söylerken, "Flört ettiğim insanlara bakire olduğumu söylediğimde en başta yalan söylediğimi düşünüp, beni ti'ye alıyorlar ancak gerçek olduğunu öğrendiklerinde benimle evlenmek zorunda olduklarını hissedip benden uzaklaşıyorlar" şeklinde konuştu.

Bakire olduğunu açıkladıktan sonra erkeklerin kendisine yaklaşımının değiştiğini belirten Lolo Jones, "Yaptığım açıklama, sonrasındaki bütün ilişkilerimi etkiledi. Daha öncesinde en azından bir şansım vardı ancak şu an hiçbir şansım yokmuş gibi. Sessizce içimden dile getirdiğim zamanlar sona erdi.

'Tamam, ona söylemek için hangi zaman uygun? Kişiliğini görene kadar beklemeli miyim?' gibi soruları artık içimden de dile getiremiyorum" dedi.

Bakire kalmak çok zor!

Bakire kalmanın bir sporcu olarak zor olduğunu dile getiren 37 yaşındaki sporcu, "Beni lütfen anlayın. Bu yolculuk benim için zor oldu, belki de hayatımda yaptığım en zor şey. Olimpiyat için yaptığım antrenmanlardan, üniversiteden mezun olmaktan daha zor evlenmeden önce bakire kalmak.

Aslında cinsel ilişkiye girmek, kadın atletlere yardımcı olan bir durum. Hormonlarınız için iyidir. Bu nedenle dezavantajlıyım" şeklinde konuştu.

Bir erkeğe aşık olmayı ve değer vermeyi çok kez denediğini belirten Lolo Jones, "İnanın birçok insan hayatıma girdi ve o dönemlerde sevmeyi, aşık olmayı denedim ve sonrasında ilişki yaşamayı çok istedim ama işe yaramadı. Tanrı'nın beni neden kocamla kutsadığını bilmiyorum" dedi.

Jones, 2012 yılında yaptığı açıklamada; olumsuz yanlarına rağmen bekaretini korumaya kararlı olduğunu söyleyip "Bu durumu zihnen ve bedenen sürdürmeye hazırım ve devam edeceğim.

Kocama vereceğim inanılmaz bir hediye!

Evleneceğim kişiyle yaşayacağım ilk deneyimin destansı olacağına eminim. Olmasa bile umrumda değil. Ahlakımdan ödün vermeyeceğim ve bekaretim, kocama vereceğim inanılmaz bir hediye olacak. Bu nedenle buna değecek birinin olması iyi olacak" ifadelerini kullanmıştı.