SADETTİN SARAN  GÖNÜLLERİ FETHETTİ

SADETTİN SARAN GÖNÜLLERİ FETHETTİ 13 Şubat 2020 - 15:00 | Güncelleme:

Sadettin Saran’dan Elazığ’daki depremzedelere büyük destek. Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, 12 Şubat Çarşamba günü Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Elazığ’da bir araya gelerek, bu yıl yirmincisi açılacak spor salonu için protokol imzaladı.

Türk sporuna önemli katkılar sunan ve Türkiye’nin farklı illerinde 2000 yılından bu yana, topluma faydalı bireyler yetiştirmek ve spor sevgisini aşılamak amacıyla spor salonu yaptıran Saran Group, yirminci spor salonunu Elazığ’da yaşanan depremin ardından destek olmak amacıyla Elazığ’da yaptıracak.

Bugüne kadar toplamda 19 spor salonunu hizmete sunan Saran Group, daha önceki yıllarda olduğu gibi Elazığ’da yapılacak spor salonunu da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. İlerleyen günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeri belirlenecek spor salonu, çelik konstrüksiyon yapı şeklinde inşa edilecek.

Her yıl 50 çocuğu İstanbul'u yaşaması adına ağırlayan Saran Group, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Elazığlı çocukları İstanbul’da ağırlayacak.

SARAN GROUP’TAN SPORA TAM DESTEK

Türkiye’deki ilk spor salonunu 2000 yılında Hakkari-Çukurca’da açan Saran Group, her yıl binlerce çocuğun spor yaparak, zihinsel ve bedensel gelişimlerini güçlendirmesine katkı sağlıyor. Açılan spor salonlarından her yıl 20 binin üzerinde çocuk faydalanıyor. Saran Group, toplumsal fayda sağlamaya yönelik çalışmalarına gelecek dönemde de devam etmeyi hedefliyor. 


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...