LARKİN, RESMEN TÜRK VATANDAŞI

LARKİN, RESMEN TÜRK VATANDAŞI 13 Şubat 2020 - 18:19 | Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk vatandaşlığına geçen basketbolcu Shane Larkin'e Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik kartını verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türk vatandaşlığına geçen basketbolcu Shane Larkin'i kabul etti. Bakan Kasapoğlu, Larkin’e Türkiye Cumhuriyeti (TC) kimlik kartını verdi.

Bakanlık Merkez Binası’nda gerçekleşen kabulde Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz ve takım kaptanı Doğuş Balbay yer aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Larkin’in herkesin kabul ettiği bir isim olduğunu belirterek, “EuroLeague'de üst üste 3 kez en değerli oyuncu seçilmek her babayiğidin harcı değil. İzlenmesi salonda ya da ekranda ayrı keyif veren ender oyunculardan biri. Oyun zekası, çalışkanlığı bunun yanında azmi ve disiplinli karakteriyle rol model bir oyuncu. Spor, birleştiren, dönüştüren iyileştiren bir olgu. Larkin hem örnek kişiliği hem sporcu performansıyla Anadolu Efes taraftarı başta olmak üzere herkesin teveccühünü kazandı” dedi.