SON HALİ GÖRENLERİ KORKUTTU

SON HALİ GÖRENLERİ KORKUTTU 18 Şubat 2020 - 22:38 | Güncelleme:

Yaptırdığı estetik operasyonlarla konuşulan TV yıldızı Ken Bebek lakaplı Rodrigo Alves, son operasyonu sonrası yaşadıklarını sosyal medyada paylaşmaya devam ediyor.

Zaman zaman estetik operasyon için Türkiye'ye de gelen televizyon yıldızı Ken Bebek, bu kez Belçika'da bıçak altına yattı. Yüzünün operasyondan sonraki görüntüsünü de sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Yıldızın, bu operasyon için 25 Bin Sterlin harcadığı iddiaları da basına yansıdı.

Oyuncak bebek Ken'e benzeme sevdasıyla defalarca bıçak altına yatan 35 yaşındaki Rodrigo Alves, cinsiyet değiştirip kadın oldu.

Görünüşüyle meşgul olmaya çocukluğunda başlayan Rodrigo, içe dönük bir çocukluk geçirdi. Rodrigo Alves, görünüşünden hiç mutlu değildi ve Barbie'nin sevgilisi 'Ken'e benzemek için dudaktan buruna, botokstan dolguya, karın kası ameliyatından saç nakline, çene ameliyatından yüz gerdirmeye kadar 70'e yakın operasyon geçirdi.

Yaptırdığı her estetik operasyonla dünya basınında büyük yankı uyandırıyordu.

Geçtiğimiz günlerde stanbul'a, ardında Kapadokya'ya geçen Alves, artık 'Ken bebek' olmak istemeyip kadın olmayı tercih etti.

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçirip 'Jessica' ismini alan Alves, cinsiyet değiştirme ameliyatını İstanbul'da oldu. Bir dizi operasyon sonrası cinsiyet değiştiren Alves'in amacı, yüzünün daha kadınsı hatlara bürünmesiydi.

Göz çevresi ve çene hattını düzelttiren Alves, tam anlamıyla bir kadına dönüşebilmek için "Adem elmasını" da aldırdı.Alves bu operasyonun ardından nasıl göründüğünü, nasıl hissettiğini de Instagram hesabının story bölümünden takipçileriyle paylaşıyor.

Geçen hafta sonu operasyondan bir gün sonraki halini gözler önüne seren Alves, şimdi de dördüncü günü paylaştı.

Ünlü yıldız, yüzündeki bandajlara ve henüz geçmeyen şişkinliklere rağmen kuaföre gitti.Alves o anları da dakika dakika sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Saçını yıkatan Alves; ardından da fön çektirdi. Sonra da güneş gözlüklerini takarak cep telefonunun kamerasına poz verdi. Alves'in daha önce gittiği kuaförde çalışanlarla şakalaşması da dikkat çekti.

"Ken olarak tanınıyordum ama kendimi hep Barbie gibi hissettim" diyen Jessica, artık sarı uzun saçları, topuklu ayakkabıları ile gündemde.