EĞİTİMLİ GÜZEL ZORU BAŞARDI

EĞİTİMLİ GÜZEL ZORU BAŞARDI 22 Şubat 2020 - 21:28 | Güncelleme:

Askeri okulu birincilikle bitiren Barbie lakaplı Amerikalı güzel başarısıyla takdir topladı.

28 yaşındaki Barbie lakaplı Amerikalı kadın deniz piyade okulundan mezun oldu. Barbie, şuana kadar mesleği gereği 100 den fazla ülkeye gitti.

19 yaşındayken aynı anda üniversiteden hem siyaset bilimi hem de uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olan Barbie lakaplı 28 yaşındaki Brie Burgett okuldan mezun olduktan bir müddet kendisine uygun bir iş arayışına girdi.

Askeri yetkililer ile tanışan Brie, Amerika Deniz Piyade teşkilatına asker yetiştiren askeri okula girmeye karar verdi. Ama görüntüsünden dolayı kendisini çok kişi yadırgadı.

Okuldakiler, kendisine Barbie lakabı takıp askeri mesleğinin zorluklarını kaldırmayacağını söylediler.

Brie, dışarıdan gelen tüm olumsuz eleştirelere kulağını kapattı. Görüntüsünden dolayı yeni tanıştığı insaların bile deniz piyade olduğunu duyunca şaşrıdıklarını söyleyen Brie, okulu birincilikle bitirdi.

Asker olmanın belli zorlukları olduğunu söyleyen özellikle askeri okula ilk girdiği zamanlarda en yakın arkadaşlarından çok olumsuz tepki aldığını söyleyen Brie, başarının cinsiyet ile ilgili olmadığını tamamen çalışmak ve özgüvenle alakalı bir şey olduğunu kanıtladı.

Genç kadın, kendisine asker olamayacağını söyleyen herkese bu düşüncenin yanlış olduğunu gösterdiği için çok mutlu olduğunu söyledi.