UÇANKUŞ TV’DEN CORONAVİRÜS ÖNLEMİ!

UÇANKUŞ TV’DEN CORONAVİRÜS ÖNLEMİ! 16 Mart 2020 - 15:49 | Güncelleme:

Corona'ya karşı önemler alınması yönünde gelen uyarılar sonrası UçanKuş TV harekete geçti. UçanKuş TV çalışanlarının girişte ateşleri ölçülüyor, her taraf 2 saatte bir temizleniyor ve kullanım alanlarında sürekli dezenfektanlar bulunuyor. Ayrıca tam bir sosyal yaşam kanalı olan UçanKuş TV, böyle bir dönemde yayınlarını da özellikle hastalıkla ilgili doğru bilgilendirme konularına ayırmaya karar verdi. Tahminimizce diğer kanallar da yayınlarında kısa zamanda UçanKuş gibi değişikliğe gidecekler.

UçanKuş TV’den duyarlı yaklaşım…

Coronavirüs’e karşı önemler alınması yönünde gelen uyarılar sonrası RTÜK’le de görüşen UçanKuş TV yönetimi hemen harekete geçti.

UçanKuş TV çalışanlarının girişte ateşleri ölçülüyor, her taraf 2 saatte bir temizleniyor ve kullanım alanlarında sürekli dezenfektanlar bulunuyor.

Ayrıca tam bir sosyal yaşam kanalı olan UçanKuş TV, böyle bir dönemde yayınlarını da özellikle hastalıkla ilgili doğru bilgilendirme konularına ayırmaya karar verdi. UçanKuş TV yetkilileri, bugün RTÜK ile de bir görüşme yaparak, ortak çalışma planı doğrultusunda ve bilgi sahibi olmayan kişilere ekranda yer verilmemesi, Sağlık Bakanlığı ile temasta olunması gibi konularda görüş birliğine varıldı.

Tahminimizce diğer kanallar da yayınlarında kısa zamanda UçanKuş TV gibi değişikliğe gidecekler.

Kanalların öncelikle dizi setlerine ara vermeleri ve bir kısım canlı yayınlarını 2 hafta durduracakları, bir kısmında da değişiklik yapacakları söyleniyor.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...