“GEÇİNEMİYORUM POLEMİĞİ”NDE TANSİYON YÜKSELDİ

“GEÇİNEMİYORUM POLEMİĞİ”NDE TANSİYON YÜKSELDİ 13 Mayıs 2020 - 14:45 | Güncelleme:

Şarkıcıların “Geçinemiyorum polemiği” tartışması sürüyor. Bendeniz, sosyal medya hesabı üzerinden meslektaşı Cenk Eren’e adeta ateş püskürdü.

Cenk Eren, Demet Akalın ve Işın Karaca’nın Coronavirüs salgınının etkileri nedeniyle hazırlanan 'kademeli normalleşme' planına yaptığı yorum tartışmalara neden olmuştu. Eren ve Karaca artık sahne almaları gerektiğini belirtmiş, Demet Akalın ise, "Türkiye’nin en çok kazananlarının başında geliyorum ve ben idare edemiyorum" sözleriyle dikkat çekmişti.

Bendeniz’in meslektaşlarına tepki göstermesi üzerine ise Cenk Eren sessizliğini bozmuş ve Bendeniz’i sert sözlerle eleştirmişti.

Eren’in sözleri üzerine Bendeniz’den de yanıt gecikmedi.

Bendeniz, “Sizlerin bu görüşü müzisyenler için istemeniz keşke doğru olsaydı… Daha çok kendileri için istediklerini söyleyen arkadaşlar var o röportajda. Ben de bu sektörde emek veriyorum, alnımın teriyle ama şu zamanda bu kudurganlığı doğuran ben değilim.

AVM’ye gidene, sokakta dolaşana kızarken sizin kalkıp restoranda AVM’de konser fikrinizi benimseyecek kaç akıl var bilmem. Millet evlerde aç iken bizim buna öncü olmamız yanlış her anlamda.

Herkes zor durumda ve herkes mağdur ama sağlık olmazsa kimse kimseyi kurtaramaz. Bayramlık ağzımı açtırmayın, bayrama saklıyorum. Geçeceğiz bu evreden ama ani hareket 1 sene daha evde oturmamıza neden olmasın. O zaman kimse bizi kurtaramaz. Virüs ile pazarlık olmaz” yanıtını verdi.