ÜNLÜ FENOMEN ÜVEY OĞLUYLA AŞK YAŞIYOR

ÜNLÜ FENOMEN ÜVEY OĞLUYLA AŞK YAŞIYOR 15 Mayıs 2020 - 14:41 | Güncelleme:

35 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, 20 yaşındaki üvey oğlu ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı

Rus sosyal medya fenomeni Marina Balmasheva, Instagram hesabından, üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu açıkladıktan sonra, takipçileri tarafından topa tutuldu.

Rusya'da yaşayan ve Instagram fenomeni olan Marina Balmasheva'nın eski kocası katıldığı canlı yayında şoke eden itiraflarda bulundu. Marina'nın kendisi ile evli olduğu dönemde üvey oğluyla ilişki yaşadığını anlatan adam, "Bir gece üvey oğlumla cinsel ilişkiye girdiğini duyduğumda uyuyamadım" dedi. Canlı yayına bağlanan Marina ise bu iddiaları kabul edip şu anda çok mutlu olduğunu belirtti.

İLİŞKİSİ İÇİN DESTEK BEKLEDİ

35 yaşındaki Marina Balmasheva paylaştığı fotoğraflarla Instagram’daki 416 bin takipçisinin desteğini almayı umuyordu; ancak bunun yerine eleştiri yağmuruna tutuldu.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORLAR

Marina’nın Rusça yaptığı paylaşımda “Hayatın neler getireceğini ve seni gülümseten biriyle ne zaman tanışacağını asla bilemezsin. Biliyorum, bazılarınız bizi yargılayacak bazılarınızsa destek verecek; ama biz mutluyuz ve aynısını size de dileriz” yazıyor.

Marina, erkek arkadaşıyla birbirlerine çok aşık olduklarını, şu sıralar düğün planı yaptıklarını ve gelecekte de çocuk planladıklarını söyleyerek ilişkisini savundu.

Kilo verme hikayesini sosyal medya hesabından paylaşmasıyla yüz binlerce takipçi kazanan kadın, geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri haline geldi.

"ONLARI DUYDUM, TEK KELİME DAHİ ETMEDİM"

Eski eşi ve oğlunun ilişkisi hakkında Rus televizyon programı Pyramoy Efır’a konuşan Alexey, ilişkilerini bu sene Mart ayında öğrendiğini söyleyerek “Bir gece onları seks yaparken duydum ve uyuyamadım. O zaman Marina’nın beni oğlumla aldattığını anladım. Marina birkaç dakika sonra gelip yanıma uzandı ve ona duyduklarım hakkında tek bir kelime dahi etmedim” dedi.