YASEMİN ALLEN’DEN İLGİNÇ İTİRAF

YASEMİN ALLEN’DEN İLGİNÇ İTİRAF 25 Mayıs 2020 - 09:33 | Güncelleme:

Rol aldığı 'Strike Back' dizisi için bir süredir İngiltere'de yaşayan Yasemin Allen, erkeksi tarzı olduğunu söyleyip, zaman zaman erkek arkadaşı Jonny Grant'ın eşyalarını giydiğini açıkladı.

Burcu Esmersoy’la yaptığı canlı yayında ilginç açıklamalar yapan oyuncu Yasemin Allen, erkek arkadaşının kotlarını giydiğini söyledi.

'Erkeksi tarzım var'

Allen sözlerine şöyle devam etti:

Boy friend 'kotlar esnemiş ve güzel oluyor. Erkeksi tarzım var, biraz topuklu ayakkabıyla yürümeyi beceremeyen insan olarak, rahat olsun, erkeksi olsun, spor olsun bana daha uyuyor. Bugün de erkek arkadaşımın gömleğini aldım

Rol aldığı 'Strike Back' dizisinin final yaptığını ve aksiyon işi yapımların büyük bütçeli olduğunu ve bu nedenle oyuncuların daha fazla sorumluluk üstlendiklerini ifade eden Allen, "Karşılığını güzel adım. Tepkiler hoştu, böyle bir karakter oynamak istiyordum." dedi.

Amerika ve İngiltere’de menajerinin olduğunu ve şansını hem Türkiye’de hem de yurt dışında devam ettirmek istediğini de aktaran oyuncu ayrıca İngilizce oynayarak bir hayalini gerçekleştirdiğini anlattı.