KURULUŞ OSMAN’A  ÖZEL ‘OSMANBEY MARŞI’

KURULUŞ OSMAN’A ÖZEL ‘OSMANBEY MARŞI’ 17 Haziran 2020 - 16:56 | Güncelleme:

Dombranın ustası, Türk dünyasının önemli müzisyenlerinden Arslanbek Sultanbekov’un, ‘Kuruluş Osman’ için özel seslendirdiği ‘Osman Bey’ marşının özel klibi, Bozdağ Film’in Youtube kanalında müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Arslanbek Sultanbekov’un Bozdağ Müzik tarafından yayınlanacak yeni albümünde de yer alacak ve diziye özel bestelenen ‘Osman Bey’ marşının marşı dinleyicilerden büyük ilgi görmüştü.

Sultanbekov’un özgün yorumuyla beğeni toplayan ‘Osman Bey’ çalışmasına, Apple Music, Spotify, Fizy, Google Play Müzik başta olmak üzere 200’den fazla dijital mecrada ulaşılabiliyor.

Bozdağ Film Yapım bünyesindeki Bozdağ Müzik Evi, Arslanbek Sultanbekov’a 12 parçadan oluşan bir albüm hazırlıyor. Albümde yer alan parçalardan ‘Yalan Dünya’ ve ‘Fetih Marşı’ şarkıları ve klipleri müzikseverlerden büyük ilgi görmüştü.

Mehmet Bozdağ tarafından kurulan Bozdağ Film, Türk dizi ve film sektörüne birçok uluslar arası yapımlar kazandırdıktan sonra şimdi de bünyesinde kurduğu Bozdağ Müzik Evi ile kültür dünyamıza hizmet ediyor. Türkiye ve Türk dünyasının önemli yorumcuları ve eserlerini uluslar arası platforma taşımayı amaçlaya

Bozdağ Müzik Evi, bu çalışmasının ilk adımını modern Türk etnik müziğinin kurucusu ve çağımızın Dede Korkut’u olarak nitelendirilen Arslanbek Sultanbekov’a yaptığı albüm ile atıyor.