İZLENMEME  REKORU  KIRDILAR!!!

İZLENMEME REKORU KIRDILAR!!! 26 Haziran 2020 - 12:59 | Güncelleme:

Lerzan Mutlu, Oya Aydoğan gibi isimlerle bir dönem çok iyi ratingler alan Beyaz TV’nin sabah magazin programı Söylemezsem Olmaz, Bircan Bali ve Seren Serengil’le bu sezon tarihinin en kötü ratinglerini alarak ve son olarak da 0.12 gibi inanılmaz düşük bir izlenme oranıyla bugün ekranlara veda etti. Bu izlenme oranlarıyla programın yeniden başlama ihtimali hiç yok gözüküyor. Son 10 günlük izlenme oranlarını haberdeki tabloda görebilirsiniz.

Magazin programları genelde hep sevilir, merak uyandırır ve izlenir.

Beyaz TV’nin Söylemezsem Olmaz programı da bir dönem, Lerzan Mutlu, rahmetli Oya Aydoğan gibi isimlerin olduğu günlerde çok iyi izlenme oranları yakalıyordu.

Ancak bu sezon Bircan Bali ve Seren Serengil’le inanılmaz bir çöküş yaşadı.

İlk 100’e hiç giremedi…

İşte ratingleri:



Görüldüğü gibi en son 0.12’ye kadar düştü…

Bu arada programı kurtarmak için gece gündüz çalışan programın yapımcısı Bilal Özbilge programı kurtarmak için sürekli Arto’yu da konuk almaya başladı. İyi ve doğru bir çabaydı ancak programı Arto da kurtaramadı.

Çünkü Bircan Bali ve Seren Serengil’in yarattıkları antipatik dünya programla seyircinin arasını çoktaaaan kopartmıştı.

“Bu şartlarla bugüne kadar bile nasıl dayandınız?” diye sorduğumuz Beyaz TV’deki arkadaşlar “Bircan ve Seren hiç para almadan çalışmayı kabul ettikleri için bu kadar sürdü” dediler. (Şayet o arkadaşların söyledikleri doğru değilse Bircan ve Seren hemen aldıkları paranın makbuz, belge v.s. bize gönderirlerse haberin bu kısmını hemen düzeltebiliriz)

Yeni ekibi Ayşe Estetik kuruyor. Beyaz TV ara verdikten 2-3 ay sonra bu antipatik havayı dağıtmanın peşi sıra yeni sunucularla ama yine çalışkan bir isim olan yapımcı Bilal Özbilge ile programa tekrar başlayacak.

Stüdyoda olacak ilk isim net, patronajın da yakın dostu olan Ayşe Estetik…

Ayşe yanına alacağı bir kadın ve bir erkek sunucu-yorumcuyla Bilal Özbilge yönetiminde çalışacak.