ALİŞAN, KORKUNÇ KAZA HAKKINDA KONUŞTU!

ALİŞAN, KORKUNÇ KAZA HAKKINDA KONUŞTU! 30 Haziran 2020 - 08:42 | Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Alişan ve yakın dostu Okan Kurt önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Geçtiğimiz gün Manisa’da ailesiyle birlikte trafik kazası geçiren Alişan, kaza ve sağlık durumları hakkında konuştu!

Alişan, 5 haftalık hamile eşi Buse Varol, oğlu Burak ve bakıcıları korkunç bir trafik kazası geçirip adeta ölümden dönmüşlerdi.

Okan Kurt, kaza haberini alır almaz hemen yola koyulup dostunun yanına gitti.

Dün akşam da Arnavutköy’de birlikte yemek yiyen ikili, mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etti.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen Alişan, “Çok şükür gördüğünüz gibi gayet iyiyim, ailemde çok iyi. Bunun olacağı varmış, Allah beterinden korusun” dedi.

Sigorta şirketinden 1 milyon TL aldığı iddialarına yanıt veren Alişan, “Tabii ki öyle bir para almadım, bu kadar hızlı sonuçlanacak bir durum değil, tüm raporlar çıktığı zaman bakacağız" dedi.

Volvo marka bir arabayı test aşamasında olduğunu belirten Alişan, “Buse ile en sağlam araba hangisi araştırmasını yaptık, sağ olsunlar yardımcı oldular. Birkaç gün test aşamasında olacağım, kısmet olursa alacağız" dedi.

Elindeki evraklar ile dikkat çeken türkücü, “Demet Akalın ile bir sabah programımız olacak, çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

Eşi Buse hanımın hamileliği için ise “evet biz biliyorduk sahnede sizinle paylaşacaktım ama maalesef böyle bir durum oldu, çok şükür hem Buse hem de karnındaki bebek iyi” dedi.