CANLI YAYINDA DUŞ ALIRKEN CORONAYI DEĞERLENDİRDİ!

CANLI YAYINDA DUŞ ALIRKEN CORONAYI DEĞERLENDİRDİ! 4 Temmuz 2020 - 22:49 | Güncelleme:

İspanya’da bir belediye meclisi üyesi, Koronavirüs salgını sebebiyle internet üzerinden yapılan toplantıya duş alırken dahil oldu.

Meclis üyesi toplantıyı dinlerken duş da almak istedi; kamerasını kapamayı unutunca da o anları diğer katılımcılara canlı yayınlamış oldu.

Torrelavega’nın belediye meclis üyeleri ülkedeki yeni Koronavirüs düzenlemelerini görüşmek üzere internet üzerinden sabah 08.00’de bir toplantı düzenledi. Toplantıya, bölgede yaşayan birçok kişi ve gazeteci katıldı.

The Guardian‘ın aktardığına göre meclis üyesi Bernardo Bustillo, toplantı uzayınca kızını katılacağı etkinliğe yetiştirip daha sonra da vereceği yüzme dersine gitmeden önce duş yapacak vakti olmayacağından endişe duydu. Bilgisayarını banyosuna taşıyan Bustillo, hem duş alıp hem de konuşulanları dinleme kararı aldı. Ancak kamerayı kapatmayı unutan Bustillo, duş alışını konuşmadaki herkese yayınlamış oldu.

Habere göre meslektaşları Bustillo’ya telefonla ulaşmaya çalıştı ancak duştaki üyeye ulaşmayı başaramadılar.

Konuşmadakilerden biri, “Biri çabuk Berni’ye bir şey söylesin” derken bir başka meslektaşı da, “Onu konuşmadan çıkarmanın yolu yok mu?” diye sordu. Belediye başkanı ise çareyi toplantıya son vermekte buldu..

Bustillo, olayla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada yaptıklarının arkasında kötü bir niyet olmadığını söylerken olayı “teknoloji kazası” olarak nitelendirdi. Bustillo, istendiği takdirde belediye meclisi üyeliğinden istifa edeceğini de duyurdu.