CENAZE YOLUNDA KARI KOCANIN FECİ SONU

CENAZE YOLUNDA KARI KOCANIN FECİ SONU 7 Temmuz 2020 - 14:44 | Güncelleme:

Uşak'ta şehir dışındaki cenazeye giden otomobil şarampole devrilmesi sonucu karı koca olduğu öğrenilen Asim Mertoğlu (67) ve Arşimet Mertoğlu (63) hayatını kaybetti, sürücü ile bir kadın ağır yaralandı

Uşak’ta şehir dışındaki cenazeye giden otomobil şarampole devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

Feci kaza, sabah erken saatlerde Uşak-Banaz istikametindeki Derbent Kavşağı’nda meydana geldi. İHA'nın haberine göre, bir yakınının cenazesi için Çorum'dan İzmir'e yola çıkan Fatih Y. idaresindeki otomobil henüz nedeni belirlenemeyen bir nedenden dolayı kontrolünü kaybetti. Ardından yol kenarında bulunan bariyerleri aşarak araziye devrildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarları üzere olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri azada karı koca olduğu öğrenilen Asim Mertoğlu (67) ve Arşimet Mertoğlu (63) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Fatih Yıldız ve Meliha Yıldız ise ağır yaralı olarak Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.