SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI! BETÜL AŞÇI GÖZALTINA ALINDI!

SOSYAL MEDYAYI AYAĞA KALDIRDI! BETÜL AŞÇI GÖZALTINA ALINDI! 7 Temmuz 2020 - 14:59 | Güncelleme:

Betül Aşçı isimli kadın sosyal medyada yayınladığı görüntülerle infiale neden oldu. Küçük kuzenine sigara içirmeye çalışan ve bu görüntüleri yayınlayan Betül Aşçı büyük tepki çekti. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından genç kadına tepki yağarken Twitter'da #BetülAşçıTutuklansın hastagi Türkiye'nin en çok paylaşım yapılan hashtaglerinden oldu. Öte yandan gelen son dakika haberine göre ise 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan Betül Aşçı'nın Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındığı öğrenildi.

Sosyal medya, Betül Aşçı isimli kadının skandal görüntüleri ile çalkalanıyor. Edinilen son dakika bilgisine göre, İstanbul Pendik'te yaşadığı iddia edilen kadın, elinde sigara ile Instagram'da canlı yayın açtı. Argo ve küfürlü konuşmaları ile canlı yayında konuştuğu görülen Betül Aşçı, kucağında oturan küçük kuzenine zorla sigara içirmeye çalıştı. Küçük kızın bu durumdan rahatsız olmasına aldırış etmeden sigara içirmek için zorlamaya devam eden Betül Aşçı, bu anları Instagram hesabından takipçileri ile canlı yayında paylaştı.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Twitter'da çok sayıda kullanıcı Betül Aşçı'ya tepki gösterdi.

Görüntülerde 3 yaşındaki kuzeninin, "Babam sigara içirmez, ben içmem" sözlerine, Betül Aşçı'nın "Ben baban mıyım?" diyerek karşılık verdiği görülüyor.

Sosyal medya kullanıcıları kuzenine zorla sigara içirmeye çalışan abla Betül Aşçı'nın hakkında işlem yapılması yönünde paylaşımlarda bulundu.

GAZİOSMANPAŞA'DA 3 YAŞINDAKİ KUZENİNE CANLI YAYINDA SİGARA İÇİREN KİŞİ YAKALANDI

SOSYAL medya hesabından yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan Betül Aşçı, Gaziosmanpaşa'da gözaltına alındı. Canlı yayında kız çocuğunun kendisine direnmesine rağmen zorlamaya devam eden Betül Aşçı'nın adresi savcılığın talimatının ardından emniyet tarafından tespit edildi. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Betül Aşçı'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınan Betül A.'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ…