TRABZONSPOR FIRSAT TEPTİ!

TRABZONSPOR FIRSAT TEPTİ! 13 Temmuz 2020 - 23:10 | Güncelleme:

Süper Lig'in 32. haftasında şampiyonluk yarışı veren Trabzonspor, ligde kalma yarışı veren Denizlispor'a konuk oldu. Kritik karşılaşmayı 2-1 kazanan ev sahibi Denizlispor kümede kalma yolunda altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo-mavililer ise Başakşehir'in mağlup olduğu haftada yaşadığı bu kayıpla büyük bir fırsatı kaçırdı.

Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor ile Yukatel Denizlispor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan bordo-mavili takım 14. dakikada Caleb Ekuban'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda toparlanan ev sahibi ekip 46. dakikada Sacko'nun golüyle skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda her iki takım da 3 puan için bastırırken, Denizlispor üstünlük sayısını 85'te Estupinan'la buldu. Maçta başka gol olmadı ve Denizlispor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Kümede kalma mücadelesi veren Horozlar bu galibiyetle çok önemli bir 3 puan kazandı. Trabzonspor ise Medipol Başakşehir'in mağlup olduğu haftada yaşadığı bu kayıpla fırsat tepti.