KİLOLU HALİ DİKKAT ÇEKTİ

KİLOLU HALİ DİKKAT ÇEKTİ 11 Ağustos 2020 - 09:20 | Güncelleme:

Kanal D Ana Haber spikerliğinden istifa ettikten sonra eşi Erce Baykal'dan da boşanan Buket Aydın, yeni aşkı Emir Sarıgül'de buldu. Yeni yayın döneminde yeni bir program ya da bir kanalın haber sunucusu olarak ekrana döneceği konuşulan Buket Aydın'a ekran arası ve boşanma pek de yaramamış gözüküyor. Bodrum'da tek başına tatil yaparken görüntülenen Aydın'ın aldığı kilolar dikkat çekti.

Kanal D Ana Haber spikerliğinden istifa ettikten sonra eşi Erce Baykal'dan da boşanan Buket Aydın, yeni aşkı Emir Sarıgül'de buldu.

Yeni yayın döneminde yeni bir program ya da bir kanalın haber sunucusu olarak ekrana döneceği konuşulan Buket Aydın'a ekran arası ve boşanma pek de yaramamış gözüküyor.

Bodrum'da tek başına tatil yaparken görüntülenen Aydın'ın aldığı kilolar dikkat çekti.

BODRUM'DA TEK BAŞINA İLETİŞİM TELEFONDA!

Buket Aydın, metrekareye 20 ünlünün düştüğü Bodrum sahillerinde tek başına tatil yaparken magazinburada.net muhabiri Kamil Sümer'in objektifine yakalandı. Eşinden boşandıktan sonra Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşamaya başlayan Buket Aydın, yeni sezon öncesi Bodrum sahillerine indi. Elindeki telefonla yoğun bir görüşme trafiğinde olan Buket Aydın'ın heyecanlı tavırları dikkat çekti!

BUKET AYDIN'IN KİLOLARI DİKKAT ÇEKTİ!

Sahilde elinde telefonla yoğun bir görüşme trafiği içinde görüntülediğimiz Buket Aydın'ın pandemi döneminde fiziğini koruyamadığı görüldü.

Aldığı kiloları göze çarpan Buket Aydın, iddialara göre yeni yayın döneminde bir televizyon kanalında yeniden ekrana dönecek.

Görüşmelerin devam ettiği öğrenilen Buket Aydın'ın ekran döndüğünde aldığı kilolardan kurtulup kurtulamayacağını ise zaman gösterecek!