OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YANARAK ÖLDÜ

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ YANARAK ÖLDÜ 12 Ağustos 2020 - 08:56 | Güncelleme:

Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Pamukkale Yolu Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Uğur Özdemir, 20 ABJ 311 plakalı arabasıyla giderken bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Yoldan inen araba takla attı ve boş araziye düştü. Bu sırada araba aniden ateş topuna dönüştü. Yükselen alevler ve patlama riski nedeniyle civardaki vatandaşlar yanan araca yaklaşamadı.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev topuna dönüşen araçta çıkan yangını kontrol altına aldı. Sağlık ekiplerinin ilk tespitlerine göre Özdemir olay yerinde feci bir şekilde hayatını kaybetti. İHA’nın haberine göre; İtfaiye, polis ve jandarma ekiplerinin araçta bulunan diğer kişiler olması durumunda çevreyi araştırması sonucu sürücünün tek kişi olduğu öğrenildi.

“İNSAN İÇİNDE BAĞIRIYOR”

O anlara şahit olan Hamit Musa Dilek, “Yoldaydık. İlk başta çimlerin yandığını sandım. Daha sonra baktığımda arabayı fark ettim. Adam içeride bağırıyordu. Arabalar karşı tarafta bekliyordu. ‘Neden bana yardım etmiyorsun? “Kardeşim araba yanıyor, yaklaşamayız” dediler. İlk başta yardım ederlerse adamı kurtaracaklar. Adam da vefat etti ”dedi.

GÖRÜŞLER ÇAĞIRILDI

Aracın kaza geçirdiğini gören ve yanarak yardıma koşan bir görgü tanığı alevler nedeniyle yaklaşamadı. Arabada yanarak ölen ve o anları kaydeden sürücüye yardım edemeyen bir görgü tanığının çığlığı kalplerini yakaladı. ‘Adam yanıyor’ diyen çığlıkların görüntüdeki yansıması kalpleri acıttı.

Öte yandan Cumhuriyet savcısının olay yerine gelerek incelemelerde bulunmasının ardından Özdemir’in cansız bedeninin otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morguna götürüldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.