YILDIZ OYUNCU YASAK AŞK MI YAŞIYOR?

İtalyan basını çok konuşulacak bir aşk iddiasını ortaya attı. Bu haber Milan'ın golcüsü Zlatan Ibrahimovic'in evliliğini tehlikeye sokacak cinsten.

20.08.2020 20:09:48

İtalya'da haftalık olarak yayın yapan "Chi" dergisi yıldız futbolcunun sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığını öne sürdü.

İngiliz basınına konuşan Leotta'nın menajeri, "Reklam işbirliği için bir araya gelmiş iki profesyonel insan ve ortada ilişki yok" ifadelerini kullandı.

Çıkan haber üzerine Leotta'nın menajerinden yalanlama açıklaması geldi. Ibrahimovic cephesinden ise konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Bu iddia sonrasında İsveçli yıldız futbolcunun 18 yıldır evli olduğu eşi Helena Seger ile sorun yaşayabileceği yazılmaya başlandı. Çiftin Maximillian ve Vincent adında iki oğlu bulunuyor.

Güzel sunucu, ''Sahadaki futbol oyuncuları gibi bizim de hayatta rollerimiz var ve bu virüse karşı takım halinde hareket etmeliyiz. Böyle bir korkuyu hayatımda hiç yaşamamıştım.'' demişti.

İtalya'yı karıştıran aşk iddiasıSosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Leotta, daha önce terasında erkek arkadaşıyla yaptığı boks çalışmasını da takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü spiker, Instagram hesabından daha önce takipçilerine spor yapmaları gerektiğini söyleyerek bir paylaşım yapmıştı.

İtalyan spiker, geçtiğimiz günlerde ise balkonuna koyduğu şişme havuzun içine su doldurup "Karantinada havuz" paylaşımı yapmıştı.

İtalya'yı karıştıran aşk iddiasıDiletta Leotta'nın karantina sırasında balkonda güneşlendiği görüntüler de sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Leotta, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yaşanan koronavirüs kriziyle ilgili yaptığı açıklamada çok korktuğunu söylemiş ve halkın birlikte hareket etmesi

DİĞER HABERLER