ALEYNA ÇAKIR CİNAYETİNDE SON DAKİKA GELİŞMESİ!

ALEYNA ÇAKIR CİNAYETİNDE SON DAKİKA GELİŞMESİ! 15 Eylül 2020 - 11:39 | Güncelleme:

Haftalardır Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Aleyna Çakır'ın ölümü soruşturmasında her geçen gün son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Aleyna Çakır'ın bir cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiği konusunda açılan soruşturmada her geçen gün yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Genç kızın sevgilisi Ümit Can Uygun'dan gördüğü işkence ve şiddetin tanıkları programa bağlanmaya devam ederken aynı zamanda canlı yayında konuşan herkesin katil zanlısı tarafından tehditlere maruz kaldığı geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı.

Soruşturmanın avukatı Tuğçe Hanım bugün programa konuk oldu. Davanın seyrine ilişkin flaş açıklamalarda bulunan Avukat, Savcılık tarafından soruşturmaya ilişkin verilen yeni kararları açıkladı.

Buna göre; Savcı programda konuşan tanıkların ifadesine başvurmaya karar verdi ve şüphelilerle ilgili HTS kayıtları savcılığa ulaştı…

Aleyna'nın eski komşusu bugün canlı yayında yeni bir iddiada bulundu. Ümit Can Uygun'dan hamile kaldığı iddia edilen genç kızın şiddete maruz kaldığı ve bu nedenle düşük yaptığı bildirildi.

Bu hafta tüm Türkiye 21 yaşındaki Aleyna Çakır ismini kullanan Sema Esen'in ölümünü araştıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kilitlendi. Gencecik bir kadın, ardında binlerce soru ile beraber bu dünyadan giderken Çakır'ın erkek arkadaşı Ümit Can Uygun, bu olayın en kilit ismi olarak gösteriliyor...