TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇI BAŞLADI

TÜRKİYE-HIRVATİSTAN MAÇI BAŞLADI 11 Kasım 2020 - 20:15 | Güncelleme:

Türkiye A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hırvatistan'ı konuk ediyor.

UEFA Uluslar Ligi’nde hem küme düşmemek hem de grupta zirveyi son iki maç öncesi zorlamak isteyen A Milli Takımımız, 15 Kasım’da sahamızdaki Rusya ve 18 Kasım’da deplasmandaki Macaristan sınavları öncesi bu akşam Hırvatistan’ı Vodafone Park’ta ağırlıyor.

 

Milli takımımızda sakatlıkları sebebiyle Gökhan Akkan ve Abdülkadir Ömür aday kadrodan çıkarıldı ve Altay Bayındır aday kadroya dahil edildi.

 

20.45'te başlayacak karşılaşma TRT Spor'dan yayınlanacak.

 

İlk 11'ler

 

Türkiye: Uğurcan, Sangare, Ozan, Mert Çetin, Caner, Okay, Dorukhan, Deniz, Orkun, Cengiz, Cenk Tosun.

 

Hırvatistan: Sluga, Juranovic, Vida, Pongracic, Melnjak, Rog, Badelj, Pasalic, Brekalo, Orsic, Budimir

 

A Milli Futbol Takımı, özel maçta karşılaşacağı çarşamba günkü rakibi Hırvatistan ile 10. kez karşı karşıya gelecek.


10' Sağ kanattan Pasalic'in ortasında Budimir'in kafa vuruşu yandan auta çıktı.

 

13' Hırvatistan yine sağ kanattan geld, Brukalo'nun ortası direkt olarak auta gitti.

 

21' Cenk Tosun ceza alanı içinde yerde, penaltı kazandık! Savunmanın yaptığı pas hatasını değerlendirip araya giren Cenk Tosun rakibi Domagoj Vida'nın müdahalesi ile yerde kaldı ve hakem Slavko Vincic beyaz noktayı işaret etti.

 

23' Cenk Tosun'un penaltı golüyle 1-0 öne geçtik.

 

32' Mert Çetin'in büyük hatasında araya giren Budimir, kaleci Uğurcan'la karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek skora beraberliği getirdi.

 

41' Caner Erkin'in kendi yarı sahasından sol kanattan uzun pasında harika bir koşu yapan Deniz Türüç sol çaprazdan ceza alanına girdi ve topu ağlara gönderdi. Milli Takımımız 2-1 önde... 3 yıl sonra A Milli Takıma geri dönen Caner Erkin, ilk maçında asist yaptı.

 

52' Pasalic Hırvatistan adına beraberliği getiren golü attı. Sağ kanattan yapılan ortaya kimse dokunmayınca arka tarafta Pasalic topu boş kaleye ağlara gönderdi.

 

56' Sol kanattan yapılan ortada içeride bomboş kalan Brekalo kolay bir pozisyonda olmamasına rağmen güzel bir kafayla golü attı.


58' Çok güzel paslaşmalar sonucunda Cengiz Ünder çok güzel vuruyor ve maça 3-3'lük eşitliği getiren golü atıyor. Maçta tam 6 gol var.


A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hırvatistan ile 3-3 berabere kaldı.