DİLAN POLAT, "KISITLAMA DÖNEMİNDE RANDEVULU SİSTEME GEÇİLDİ"

DİLAN POLAT, "KISITLAMA DÖNEMİNDE RANDEVULU SİSTEME GEÇİLDİ" 21 Kasım 2020 - 16:41 | Güncelleme:

Artan koronavirüs vakaları açıklanan yeni tedbirler 20 Kasım’dan itibaren uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri sadece saat 10:00 ila 20:00 arasında hizmet sunabilecek. Bu nedenle yasaklar başlamadan önce kuaför ve güzellik salonlarında da yoğunluk yaşanmaya başlandı.

Türkiye’nin farklı illerinde 40’ın üzerinde güzellik merkezi şubesi bulunan işletmeci, “Yasakların açıklanmasıyla birçok müşterimiz şubelerimizi aramaya başladı. Özellikle yasağın ilk açıklandığı saatlerde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı saatler konusunda farklı bilgiler yer almıştı. Hatta güzellik salonlarının da kapatılacağına dair yanlış bilgiler yayıldı. O nedenle büyük bir talep oldu” dedi.

 

"PANDEMİ DÖNEMDE YOĞUNLUK YAŞANDI" 

Pandemi döneminde herkes evlerinde olduğu için kilo alımlarında büyük bir artış olduğuna dikkat çeken işletmeci Dilan Polat şunları söyledi: "Türkiye başta olmak üzere yurt dışında da güzellik ve bakım sektörlerine yöneliş oldukça arttı.  Sadece kadınlarda değil, erkeklerinde bakımlara büyük ilgisi olduğu bir kez daha anlaşılmış oldu.  Sağlıklı bir görünüm için çeşitli ürünlerle sıkılaşma, selülit ve çatlak tedavileri, cilt bakımlarına ilgi oldukça revaçta. Bunun için çeşitli merkezlere yönelim, son dönemde oldukça yükselme trendleri arasında girdi."


RANDEVULU SİSTEME GEÇİLDİ

Milliyet'in haberine göre, yasaklar başladıktan sonra randevu almakta zorlanacağını düşünen müşterilerin şimdiden randevularını oluşturduklarını belirten Polat, “10.00 ile 20.00 arasında açık olacağız. Hiçbir müşterimizi mağdur etmeden hizmet vermeye devam edeceğiz. Yoğunluğun önüne geçmek için şubelerimizde randevuyla çalışıyoruz. Ayrıca tüm coronavirüs önlemlerine de eksiksiz uyuyoruz” dedi.