ÜNLÜ İSİM ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLUYOR!

ÜNLÜ İSİM ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLUYOR! 13 Ocak 2021 - 18:02 | Güncelleme:

Eşi Prens Carl Philip ile birlikte coron virüse yakalanan ve iyileşen İsveç Prensesi Sofia, karantina sonrası üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurdu. Kral Carl XVI Gustaf'ın daha önce aldığı karara göre doğacak bebek prens ya da prenses unvanı alsa da bu unvanı gelecekte eşi ya da çocuğuna aktaramayacak.

İsveç Prensesi Sofia, yeniden hamilelik heyecanı yaşıyor. Hamilelik haberi, Prenses Sofia ile Prens Carl Philip’in Aralık 2020’de corona virüs testlerinin pozitif çıkıp karantinaya girmelerinin ardından geldi.

Kraliyet çifti, aile üyelerinin 23 Ekim'de ölen Kraliçe Silvia'nın kardeşi Walther Sommerlath'ın yasını tutmak için toplanmasından kısa bir süre sonra, kasım ayının sonlarında grip benzeri semptomlar yaşamaya başlamıştı.

Prenses Sofia ve Prens Carl Philip, bebek haberini, kraliyetin resmi Instagram sayfasından duyurdu. Çift, "Mutlu ve heyecanlıyız ve üçüncü çocuğumuzu ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. Büyüyen ailemize tüm güzel tebrikler için en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz” dedi.

Mart ayı sonunda ya da nisan ayı başında dünyaya gelmesi beklenen bebek, 4 yaşındaki Prens Alexander ve 3 yaşındaki Prens Gabriel’in kardeşi olacak.

Prens Carl Philip’in babası Kral Carl XVI Gustaf, Ekim 2019'da, Prens Carl Philip ve Prenses Sofia'nın çocuklarının yanı sıra kızı Prenses Madeleine ve Chris O'Neill'in kraliyet unvanlarını kaldırmaya karar verdiğini duyurdu. Dolayısıyla aileye yeni katılacak olan bebek, bu karardan etkilenecek ilk kişi olacak. Bebeğin prens veya prenses unvanı olacak, ancak unvanı kişisel kalacak, gelecekteki eşlerin veya çocukların bu unvanları kullanmaya hakkı olmayacak.