SEFİRİN KIZI'NDA BİR AYRILIK DAHA!

SEFİRİN KIZI'NDA BİR AYRILIK DAHA! 14 Şubat 2021 - 14:38 | Güncelleme:

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı Sefirin Kızı dizisinden önemli bir oyuncu daha diziye veda ediyor.

İlk sezonuyla büyük çıkış yakalayan fakat son zamanlarda ayrılık haberleri ile gündeme gelen Sefirin Kızı dizisi kadrosunu iyice küçülttü.

Star Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan dizi bu sezon iki büyük başrol oyuncusunu kaybetti ve ardından gelen ayrılıklar da hız kesmeden devam etmeye başladı.

Neslihan Atagül sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalırken Uraz Kaygılaroğlu'da senaryo gereği diziye veda etti. İki büyük başrol oyuncusunu kaybeden Sefirin Kızı dizisi bir oyuncusu ile daha yollarını ayırıyor. Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin geçen sezon kadrosuna katılan ve "Kahraman Boz" karakterini canlandıran Bülent Şakrak Sefirin Kızı dizisine veda etti.

Sefirin Kızı dizisi bu sezonki ayrılıklarla beraber kadrosunu iyice daralttı. Üç büyük oyuncunun da diziden ayrılması ile büyük kayıp yaşayan dizi adeta oyuncu kısıtlamasına gitti.