İLAYDA ALİŞAN VE  HALİT ÖZGÜR AŞK MI YAŞIYOR?

İLAYDA ALİŞAN VE HALİT ÖZGÜR AŞK MI YAŞIYOR? 3 Mayıs 2021 - 20:58 | Güncelleme:

“Masumiyet” dizisinin Ela’sı İlayda Alişan’ın gönlünü “Kardeşlerim” dizisinin Kadir’i Halit Özgür’e kaptırdığı iddia edildi.

İlayda Alişan ile Halit Özgür daha önce “Şampiyon” dizisinde beraber rol almış ve birbirine çok aşık iki genci canlandırmıştı. İkilinin aşk yaşamaya başladıkları ve bu aşkı gizli tutukları öne sürüldü. Hatta dikkat çekmemek için birbirlerini Instagram’dan takip etmedikleri de gelen söylentiler arasında...

YENİ SEVGİLİSİ ARKADAŞININ ESKİ SEVGİLİSİ

Bu aşk haberlerinin gündeme gelmesiyle Halit Özgür’ün eski sevgilisi ve İlayda Alişan’ın da arkadaşı olan oyuncu Devrim Özkan’ın İlayda’yı takip etmediği görüldü. Dikkat çeken bu detay akıllara “ihanet mi var?” sorusunu getirdi.

“ALDATILDIM, HEM DE ARKADAŞIMLA”

Devrim Özkan, sosyal medya hesabından soru cevap yapıp, gelen soruları yanıtladı. “Hiç aldatıldın mı?” sorusuna ise şu cevabı verdi.

 “Evet aldatıldım. Hem de "arkadaşımla" İki tarafta "öyle bir şey yok tabi ki" dedi. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Belli bir yaşa gelmiş insanlara şerefi de ben öğretemem bu saatten sonra. Tabi ki ayrılmak zor oldu çok sevmeme rağmen.”

Daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. “Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır” notunu düştü.