ŞEVVAL ŞAHİN SOKAKTAKİ DANSIYLA OLAY OLDU!

ŞEVVAL ŞAHİN SOKAKTAKİ DANSIYLA OLAY OLDU! 15 Mayıs 2021 - 10:36 | Güncelleme:

Koronavirüs salgını döneminde katıldığı partilerle ve ardından yaptığı açıklamalarla bir dönem eleştiri oklarının hedefi olan Şevval Şahin, sokaktaki dansıyla olay oldu. Tescilli güzelin inceliği eleştiri oklarının hedefi oldu.

Uzun süredir tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen tatile doymayan Türkiye Güzeli Şevval Şahin, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.

Attığı her adımla adından söz ettirmeyi başaran Tescilli güzel, son olarak pembe elbisesiyle Miami sokaklarında dans ettiği anları Instagram hesabından paylaştı. Şevval Şahin'in dans paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Şahin, paylaşımının ardından "Çok zayıfsın, biraz kilo al" şeklinde yorumlar aldı. Şahin'in dansı çoğu takipçisi tarafından beğenilmedi.

Zaman zaman sosyal medyada bu tarz yorumlara maruz kalan tescilli güzel, yayınladığı fotoğrafa yazdığı not ile sessizliğini bozmuştu.

Şevval Şahin, "Hayır, size anormal geldiği için kilo almayacağım. Sizin saçma yorumlarınız ve mesajlarınızdan bir tık bıktım diyebilirim. Yorum silip 'block etmek'ten de (engellemekten) çok sıkıldım. Siz hangi kiloda mutluysanız öyle olun. Başkalarının kilosuna karışmak ne? Sanki sosyal medyada ideal güzellik kavramı yokmuş gibi bir de kadınlardan hala body shaming (vücudu aşağılama) / cyber bullying (siber zorbalık) görmek üzücü. Hem equality (eşitlik) diyorsunuz, hem de Instagram'da popüler hesapları yargılamaktan çekinmiyorsunuz" ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü model, sözlerine; "Yazık! Beni Şevval yapan da size göre 'anormal' olan vücudum. Yes, I'm an Avatar and I love it! (Evet, Avatar'ım ve bunu seviyorum) Tabi ki her zaman pozitif mesaj atanları da görüyorum hep. Unuttuğumu sanmayın" diye devam etmişti.

Öte yandan Şevval Şahin, birkaç hafta önce de katıldığı bir davette objektif karşısına geçmiş ve genç modelin takipçileri bacak boyuna ve zayıflığına takılmıştı.

22 yaşındaki Şahin'in "Ruh halinizi parlatmaya devam edin" notuyla yaptığı paylaşıma; bazı kullanıcılar "Nasıl Türkiye Güzeli olmuş anlamıyorum, iskelet gibi" derken, kimisi ise "Bacak boyu kadar boyum var" şeklinde yorumlar yapmıştı.