MALİ “İKİNCİ ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR TAHRİK ETTİ”

MALİ “İKİNCİ ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR TAHRİK ETTİ” 22 Haziran 2021 - 20:03 | Güncelleme:

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son günlerde Seda Sayan’la yaşadığı tatsız olaylarla ilgili konuştu. Bakın Tecavüz suçlamalarıyla ilgili neler söyledi.

Mehmet Ali Erbil ve eski dostu Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde tatsız olaylar yaşamış ve magazin gündemini epeyce meşgul etmişti. Seda Sayan, sosyal medya hesabından açıklama yapıp Mali’yi tecavüzle suçlamıştı, ardından ‘Tecavüz değil, aldatmaydı’ diyerek söylediklerini yalanlamıştı.

Mehmet Ali Erbil, dostlarıyla birlikte bir restoranda görüntülendi. Son günlerde çıkan haberlerle ilgili UçanKuş TV muhabiri Recep Bahçıvan’a konuştu.

“BU DOSTLUK ÖYLE KOLAY KOLAY BOZULMAZ”

Ünlü Şovmen, “Seda bunun açıklamasını yaptı. Benim iki tane kızım var, bu leke ile yaşamak kolay değil, 50 yıllık sanat hayatımda böyle bir durumla anılmadım. Biz 35 senedir Seda ile birlikteyiz. Onun annesi benim annem gibidir. Ben onun annesine anne derim. Çocuklarıda benim çocuğum gibidir. Miami dönüşü Seda ile birlikte yemek yiyeceğiz, bize yakışmaz küslük. İkinci, üçüncü şahıslar tahrik etti bizi. Bu dostluk öyle kolay kolay bozulmaz” şeklinde konuştu.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN