UKRAYNALI MODELİN ÖLÜMÜ  MERCEK ALTINDA!

UKRAYNALI MODELİN ÖLÜMÜ MERCEK ALTINDA! 21 Temmuz 2021 - 09:54 | Güncelleme:

Ukraynalı model Anzelika Srabiants'ın balkondan düşüp hayatını kaybederken o anları kayda alan erkek arkadaşı Burak Ercan'ın "kasten öldürme" suçundan tutuklandığı soruşturmada birçok çarpıcı detayın araştırıldığı ortaya çıktı.

Ukraynalı model Anzelika Srabiants balkondan düşüp hayatını kaybettiği korkunç olay İstanbul Sancaktepe'de yaşandı. İddialara göre model Anzelika Srabiants, köpek eğitmeni Burak Ercan ile birlikte lüks bir sitede yaşıyordu. İkili geçtiğimiz ay Ataşehir'de bir restorana yemek yemeye gitti. Eve dönüş yolunda aralarında tartışma yaşandı. Tartışma evde de devam etti. Ukraynalı model evin Fransız balkonundan aşağı sarktı ve aşağı düştü.

ÖLÜM ANI VİDEO KAYDINDA ÇIKTI

Anzelika Srabiants'ın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, evdeki aramada bir miktar uyuşturucu bulundu. Yaşanan olayın ardından birçok gerçek de gün yüzüne çıktı. Onlardan en çarpıcısı Burak Ercan'ın dehşet anlarını kayda almasıydı.

O görüntülerde Ercan'ın, "Bak ben bir şey yapmıyorum, come, come, come" dediği duyulurken, talihsiz kadının ise "lütfen" anlamına gelen "please" dediği anlar ve çığlıklar dikkat çekti. Talihsiz kadının yere düştüğü andaki çıkan ses ise hafızalara kazındı.

"ELLERİMDEN KAYDI"

Cinayetle suçlanmamak için o anları videoya çektiği öne sürülen Burak Ercan, "kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Ünlü modelle evde yalnız olduklarını söyleyen Ercan, "Kendisini balkondan aşağıya attı. Ben kendisini tutuyordum ama ellerimden kayıp düştü" dedi. Kız arkadaşının daha önce de defalarca intihar girişiminde bulunduğunu öne sürdü.

TENTE DETAYI DA KURTARMAMIŞ

Daha birçok gerçeğin gün yüzüne çıkması için İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Talihsiz kadının balkondan düştükten sonra aşağıda bir tenteye de denk geldiği ancak hızını yavaşlatan tenteye rağmen hayatını kaybettiği belirlendi.