POTANIN TİMSAHLARI, FRUTTI EXTRA CUP’TA  ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLADI!

POTANIN TİMSAHLARI, FRUTTI EXTRA CUP’TA ŞAMPİYONLUĞU KUCAKLADI! 19 Eylül 2021 - 13:38 | Güncelleme:

Frutti Extra Cup’ın heyecanlı maratonu Frutti Extra Bursaspor’un zaferi ile son buldu. Frutti Extra Cup'ta Frutti Extra Bursaspor, Darüşşafaka'yı 79- 61 yenerek şampiyon oldu.

Barış Salonu’nda düzenlenen Frutti Extra Cup’ın son gününde Frutti Extra Bursaspor ile Darüşşafaka Tekfen final maçına çıktı.

Frutti Extra Bursaspor, müsabakayı 79-61 kazanıp, turnuvayı birinci sırada bitirdi.

Nefes kesen turnuvada dikkatleri üzerine çeken Frutti Extra Bursaspor, taraftarlarına unutulmaz bir gün yaşattı.

Frutti Extra Bursaspor Basketbol Takımı Başkanı Sezer Sezgin, maç sonu “Frutti Extra Cup’ın şampiyonu Fruitti Extra Bursaspor olması bizim için çok anlamlı. İnşallah devamı gelir. Lig öncesi çok güzel oldu. Bu kupa beklentiyi de yükseltmiş olacak şimdi ligde de umarım turnuvada olduğumuz gibi başarılı oluruz ve güzel yerde sezonu bitiririz” dedi.

Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ömer Kızıl ise “İlk defa yaptık Frutti Extra Cup’ı bunu da almak bize nasip oldu. Çok mutluyuz. Alba Berlin gibi bir takımı yendik. Bu turnuva çok ses getiririr çünkü Alba Berlin gibi bir takım buraya geldi. Frutti Extra Bursaspor’u tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Frutti Extra Bursaspor takım kaptanı Birkan Batuk, “Bizim ilk defa evimizde yaptığımız bir turnuvaydı ve çok güzel geçti. Burada çok iyi bir performans sergiledik. Artık 1 hafta kaldı ligin başlamasına ve aynı şekilde lige formda girmek istiyoruz” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...