‘KENDİ ETİNİ CEZVEDE PİŞİRİP YEDİ!’

‘KENDİ ETİNİ CEZVEDE PİŞİRİP YEDİ!’ 13 Ekim 2021 - 16:14 | Güncelleme:

Bolu’da, infaz koruma memuru Yaşar S., mahkumlara uyuşturucu madde sattığını iddia eden hükümlüyle ilgili kan donduran iddialarda bulundu. İnfaz koruma memuru Yaşar S, hükümlü A.T'nin sorun çıkaran bir mahkum olduğunu, meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp cezvede pişirip yediğini söyledi.

Bolu’da, mahkumlara uyuşturucu madde sattığı iddiasıyla yargılanan infaz koruma memuru Yaşar S., kendisine A.T. isimli cinayet hükümlüsünün iftira attığını söyledi. Hannibal gibi A.T.’nin insan eti yediğini öne süren Yaşar S. savunmasında, "A.T. hep sorun çıkaran bir mahkumdur. Bildiğim kadarıyla A.T., meyve bıçağı ile bacağından et kopartıp, cezve içerisinde pişirip yiyen, ayrıca boğazını kesip parmağını boğazına sokan birisidir. O yüzden kendisine itibar edilmemesi gerekir" dedi.

Bolu F Tipi Cezaevi’nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla infaz koruma memuru Yaşar S. ile cinayet suçundan hükümlü A.T. ve S.K.'nin yargılanmasına devam edildi. Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada infaz koruma memuru Yaşar S. ve A.T., mahkeme salonunda hazır bulundu. Diğer sanık S.K. ise raporlu olduğu için duruşmaya katılmadı.