‘ONLAR BENİ SIRTIMDAN VURDU’

‘ONLAR BENİ SIRTIMDAN VURDU’ 13 Ocak 2022 - 15:11 | Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fatih Terim'in yerine Domenec Torrent'i getiren Burak Elmas yönetimi, yeni hocayla projelerine devam edeceklerini ifade etti. Ayrılık sonrası Fatih Terim, Burak Elmas yönetimine resmen ateş püskürdü. Terim'in "Ben onları sırtımda taşıdım, onları beni sırtımdan vurdu." dediği iddia edildi. İşte o çarpıcı sözler...

Süper Lig'de lider Trabzonspor'un tam 22 puan gerisinde kalan Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde 4. Fatih Terim dönemi resmen sona ermişti. Burak Elmas yönetimi, takımın başına daha önce de Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan ve son olarak Flamengo'yu çalıştıran deneyimli hoca Domenec Torrent'i getirdi.

TERİM'DEN YÖNETİME ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

Fatih Terim'in vedalaşmak için Florya'ya geldiği sırada yönetimden kimsenin olmaması ayrı bir tartışma konusu olarak gündeme geldi. Fatih Terim ayrılık sonrası ilk kez yaptığı açıklamalarda Burak Elmas ve yönetimine resmen ateş püskürdü.

4. Fatih Terim döneminin sona ermesinden sonra Terim'in karar sonrası bir hayli kızgın ve üzgün olduğu ifade edildi. Florya'daki teknik ekibiyle evinde bir araya gelen Terim'in durum değerlendirmesi yaptığı ve çok sert sözler söylediği iddia edildi.