TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI YARARINA ANLAMLI ORGANİZASYON!.. DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ HALLERİYLE ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN MÜZİSYENLERİ,  GAZETECİ, YAZAR VE SİNEMA - TİYATRO SANATÇILARI “EĞİTİM” İÇİN AYNI SAHNEDE!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!..

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI YARARINA ANLAMLI ORGANİZASYON!.. DAHA ÖNCE HİÇ GÖRMEDİĞİNİZ HALLERİYLE ÜLKEMİZİN ÖNDE GELEN MÜZİSYENLERİ, GAZETECİ, YAZAR VE SİNEMA - TİYATRO SANATÇILARI “EĞİTİM” İÇİN AYNI SAHNEDE!.. AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN!.. 22 Şubat 2009 - 23:38 | Güncelleme:

Daha önce hiç görmediğiniz halleriyle ülkemizin önde gelen müzisyenleri,  iş adamı/iş kadını, gazeteci, yazar ve sinema - tiyatro sanatçıları aynı sahnede!
 
23 Şubat 2009 tarihinde gerçekleştirilecek bu özel etkinlik; TEGV’in eğitimde fırsat eşitliğini yakalayamayan çocuklarımıza verdiği eğitim desteğine önemli bir gelir sağlamanın yanı sıra; kamuoyu açısından da uzun süre konuşulacak unutulmaz bir gösteri olacak.

 

İşte sahneye çıkacak isimlerden bazıları; Fahir Atakoğlu, Kürşat Başar, Okan Bayülgen, Yavuz Bingöl, Güneri Civaoğlu, Cem Davran, Kenan Doğulu, Sertap Erener, Fatih Erkoç, Rahmi M. Koç, Hülya Koçyiğit, Erkan Oğur, Güler Sabancı, Tuluğ Tırpan, Zara...