RONALDO KENDİSİNİ ELEŞTİREN EFSANE FUTBOLCULARI SOSYAL MEDYADA..

RONALDO KENDİSİNİ ELEŞTİREN EFSANE FUTBOLCULARI SOSYAL MEDYADA.. 7 Nisan 2022 - 22:14 | Güncelleme:

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, bir televizyon programında kendisini eleştiren eski takım arkadaşı efsane futbolcu Wayne Ronney ve Liverpool forması giyen eski stoper Carragher'ı sosyal medyada adeta rezil etti. Portekizli yıldız, Rooney'nin Carragher'la sosyal medyada paylaştığı fotoğrafa, "İki kıskanç" yorumunu yaptı. Bu yorum kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.

Sezon başında Manchester United'a yeniden dönmesi büyük ses getiren Cristiano Ronaldo, haftalar ilerledikçe İngiltere'de eleştiri oklarının hedefi oldu. Takım oyununu bozduğu gerekçesiyle eski takım arkadaşı Wayne Rooney tarafından da eleştirilen Ronaldo, sosyal medyada yaptığı yorumla gündeme oturdu.


"İKİ KISKANÇ"

Bir televizyon programında yorumculuk yapan Wayne Rooney'nin "Manchester United'ı canlandırmak için genç ve başarıya aç oyuncular seçilmeli. Bu Cristiano değil." sözlerine ve eski Liverpool futbolcusu Carragher'ın, "United'ın Ronaldo'ya ihtiyacı yok" ifadelerine sinirlenen Ronaldo, Rooney'nin Carragher'la paylaştığı fotoğrafa, "İki kıskanç" yorumunu yaptı. Bu yorum sosyal medyada büyük ses getirirken, kısa sürede 150 binden fazla beğeni aldı.