ESKİ SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK POZLARINI YAYINLAMIŞTI!

ESKİ SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK POZLARINI YAYINLAMIŞTI! 19 Nisan 2022 - 13:52 | Güncelleme:

Ünlü iş insanı ve müzisyen Mustafa Alpagut, ayrıldığı kız arkadaşının özel görüntülerini ifşa ettiği gerekçesiyle mahkemelik oldu. Davada müzisyen Mustafa Alpagut'un özel hayata ilişkin görüntü ve seslerin ifşa edilmesi suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi.

Sabah'ta yer alan habere göre, iş adamı ve müzisyen Mustafa Alpagut'un, eski kız arkadaşının özel görüntülerini ifşa ettiği gerekçesiyle açılan davada özel hayata ilişkin görüntü ve seslerin ifşa edilmesi suçundan 5 yıla kadar hapsi istendi.

ESKİ SEVGİLİSİNİN ÇIPLAK POZLARINI YAYINLADI

Mustafa Alpagut ve Sevda K., 6,5 yıldır beraberlik yürütüyordu. İkili aralarındaki sorunları çözemeyince ayrıldı. İddiaya göre çift ayrılınca Alpagut, Sevda K.'ya maddi manevi zarar verme kastıyla asılsız ithamlarda bulunmaya ve hakaret etmeye başladı. Bir süre sonra Sevda K.'nin kız arkadaşına bir Instagram hesabından Sevda K.'ya ait özel görüntüler gönderildi. Sevda K. ise bu fotoğrafların sadece Mustafa Alpagut'ta olduğunu ifade ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu ve şikayetçi oldu.

"İZNİ DAHİLİNDE FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİM"

İfadesine başvurulan Mustafa Alpagut, Sevda K. ile 6-7 yıl önce masaj yaptırdığı sırada tanıştığını, daha sonra ilişkilerinin ilerlediğini ve beraberlikleri olduğunu anlattı. Sevda K.'nin kendisine asılsız ithamlarda bulunduğunu söyleyen Mustafa Alpagut, kimseyle fotoğraf paylaşmadığını söyledi. Atılan fotoğrafların kendisinde bulunduğunu ve Sevda K.'nin izni dahilinde çektiğini söyleyen iş adamı, "Kendisinin bana göndermiş olduğu fotoğrafları paylaştığım ve olmadık ithamlarda bulunduğum iddiaları asılsızdır. Kendisinin fotoğraflarını habersiz değil izni dahilinde çektim. Bu fotoğrafları kimseyle paylaşmadım" dedi.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

Şüpheli Mustafa Alpagut'un Sevda K.'yi yatak odasında habersiz çekilmiş fotoğraflarını Instagram'dan ifşa ettiği ve suçtan kurtulmaya yönelik ifade verdiği belirtilerek savcılık iddianamesı düzenlendi. 'Özel Hayata İlişkin Görüntü ve Sesleri İfşa Etmek' ve 'Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret' suçları kapsamında 5 yıla kadar hapsi istenen ünlü iş adamı ilerleyen günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.