SOYLU’DAN ADALET BAKANLIĞINA MESAJ!

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU’NUN DÜNKÜ AÇIKLAMALARININ SATIR ARALARINDA ADALET BAKANLIĞI’NA ÖNEMLİ MESAJLAR VARDI!

7.05.2022 08:26:25

Soylu her konuda ne kadar çok koşuşturduklarını dile getirirken, yayında açık açık yargının da ne yapması gerektiğini anlattı.

Bu, Adalet Bakanlığı’na çok önemli bir mesajdı ama herkes gözünden kaçırdı. Şu anda Türkiye’de İç İşleri bakanlığı ne kadar aktifse , Adalet Bakanlığı da bir o kadar pasif. Bakanlıkta yapılan değişiklikle Bekir Bozdağ getirildi ama çok kısa sürede eski bakan Abdülhamit Gül aranır hale geldi. Kısacası gelen gideni arattı.

Zaten toplumun çok büyük bir bölümü yargıdan dertli. Hele hele özellikle İstanbul Çağlayan Adliyesi ile ilgili… Hiç haberi olmadan her yerde Cumhurbaşkanı’nın adının kullanılması Cumhurbaşkanlığı makamına da büyük zarar veriyor. Ancak İçişleri Bakanlığı bu kadar aktifken Süleyman Soylu da artık dayanamayıp yargının yapması gerekenleri de anlatıyor. Adalet Bakanlığı’ndan ise “çıt” yok.

Uçankuş TV olarak diyoruz ki: Şu anda birinci problem pahalılık, ikinci problem göçmenlerin durumu ve üçüncü problem yargının durumu ancak üçüncü numarada yazdığımız adalet düzelmeden belli ki Türkiye’de hiçbir şey yoluna girmeyecek.

YORUM YAPMAK VE VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER HABERLER