KADIN SANATÇILARA TEPKİLER NEDEN VE NASIL BAŞLADI?

KADIN SANATÇILARA TEPKİLER NEDEN VE NASIL BAŞLADI? 7 Mayıs 2022 - 13:47 | Güncelleme:

TOPLUM İÇERİSİNDE DÜZCE VE ŞİMDİ DE BATMAN’DA BAZI KESİMLERCE BAŞLATILAN KADIN SANATÇILARA TEPKİLER NEDEN VE NASIL BAŞLADI?

İlk Gülşen’in dekolteleri ve konseri sırasında çok samimi bir arkadaşının kucağına oturmasıyla başladı. Bu olay fazlasıyla haber olunca Gülşen de zekice bir hamleyle krizi fırsata çevirdi ve dekolteleri ile çok konuşulan konserlerine aralıksız bir şekilde devam etti. Aslında kendisine göre haklıydı da… Çünkü Gülşen çok iyi bir ses sanatçısı, güftekar ve bestekar ama ne yazık ki bu yeteneklerinin kıymeti basın tarafından bilinmiyor ve kendisi ile ilgili o kadar az haber çıkıyordu ki!!!

Gülşen dekoltelerinden sonra bir anda sanat dünyasının en çok konuşulan ismi oldu. Gülşen kolay yolu seçmişti ancak böyle bir sanatçı için haber olmak önemli miydi tartışılır! Sonrasında bir çok kadın sanatçı hemen onu taklit etmeye başladı. Hatta çok genç olan Aleyna Tilki bile… İlginçtir Aleyna kısa bir süre öncesine kadar Batmanlı bir ailenin çocuğu olan Kadir G. ile reklam olduğu iddia edilen bir birliktelik yaşadı!!! Şimdi de bu tip tepkilerin son durağı Batman! Hande Yener’in sahneye çıkmaması için Batman’da bazı kişiler tarafından kampanya başlatıldı. Sebep olarak da “Bu kadın ahlaki değerlerimize uymuyor” ifadeleri kullanıldı.

Sizce sanatçıların dekolte kıyafetler tercih etmesinin bu kadar büyük tepkilere sebep olması normal mi? Batman’daki bu kampanya tüm şehri bağlar mı? Bu gidişatı tehlikeli buluyor musunuz? Neden Türkiye’nin dört bir yanında ayrımcılık tartışması başladı? Ve son olarak sanatçıların sahneye dekolte kıyafetlerle çıkmasını normal buluyor musunuz?

VİDEOYU İZLEMEK VE YORUM YAPMAK İÇİN TIKLAYIN